Monday 7 March 2016

Έχει ανοίξει η διαφορά από την 2η θέση... όσο κερδίζουμε θα παραμένουμε στην κορυφή


«Ημερομηνία ορόσημο» χαρακτήρισε την σημερινή επέτειο της επικής πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ επί της ΛΥΩΝ στους 8 του Champions League, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ FM ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, την προπώληση των πακέτων και την επιστροφή Καβενάγκι.

Οι δηλώσεις του ΕΤ:

Για τον άθλο και την επέτειο πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ: 

«Είναι πολύ σημαντικό να τιμούμε την ιστορία μας. Δεν είναι μόνο θέμα για το ΑΠΟΕΛ αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα. Είναι ημερομηνία ορόσημο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνουμε την αξία αυτής της επιτυχίας. Καταλαβαίνουμε τώρα πόσο δύσκολο είναι να επαναληφθεί, αλλά πάντα δικαιούσαι να ονειρεύεσαι».

«Ξεκινώντας την πρεμιέρα των πλέϊοφ θέλαμε να κερδίσουμε την Σαλαμίνα. Τώρα έχει ανοίξει η διαφορά από την δεύτερη θέση, αλλά αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για μας, εμείς ξέρουμε ότι όσο κερδίζουμε θα παραμένουμε στην κορυφή».
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

«Έγιναν προσπάθειες για να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Θα πρέπει οι αρμόδιοι να το δουν πιο σοβαρά. Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο εκεί».

«Υπάρχουν ακόμη 27 βαθμοί διαθέσιμοι. Η ελάχιστη διαφορά των 3 βαθμών δεν μας κάνει αίσθηση, μπορεί να αναιρεθεί αυτή η διαφορά»

«Πάμε στο παιγνίδι με την Ομόνοια για να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας και να συνεχίσουμε στην πρώτη θέση».

«Υπενθυμίζω ότι η διαδικασία για τα πακέτα των πλέϊοφ θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή. Απ’ εκεί και πέρα θα σταματήσει η διάθεση γιατί ξεκινούμε τα εντός έδρας. Είναι πολύ σημαντικά τα ντέρμπι που έρχονται και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

«Ο Μάριος Αντωνιάδης μπήκε σχεδόν σε κανονικούς ρυθμούς. Περιμένουμε να δούμε και τον Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος ενδεχομένως να επιστρέψει πιο νωρίς από το Σάββατο».

No comments:

Post a Comment