Thursday 10 March 2016

Πρόστιμο Από Τον Βρυωνίδη Και Γι Αυτό Το Λόγο

 - 9.3.2016 Τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο, επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστή κ. Βρυωνίδης στον ΑΠΟΕΛ, για είσοδο μη εξουσιοδοτημένων προσώπων στα αποδυτήρια.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων ποδοσφαιριστών ως μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (δεν ήταν γραμμένοι στο Φύλλο Αγώνα) μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του Κεφ. VII άρθρο 36 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016 και του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2015-2016 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΓΙΑ Νάπα/27.02.2016.

Απόφαση: Πρόστιμο.


Νέο χρηματικό πρόστιμο στον ΑΠΟΕΛ από τον Βρυωνίδη 


2.3.2016 - Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε την παραπομπή του ΑΠΟΕΛ που είχε ενώπιον του, επέβαλε την ακόλουθη ποινή:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2015-2016 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/21.02.2016.
Απόφαση:Πρόστιμο.

- Κατά την προσφιλή τακτική της Δικαστικής, το ύψος του χρηματικού προστίμου, δεν ανακοινώνεται δημόσια.


24.2.2016 - Νέα τιμωρία του ΑΠΟΕΛ από τον Α.Δ. για τον αγώνα με την Ομόνοια 

Με τέσσερα νέα χρηματικά πρόστιμα τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής Βρυωνίδης τον ΑΠΟΕΛ, για τέσσερις κατηγορίες στον αγώνα με την Ομόνοια.

- Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2015-2016 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/13.02.2016.
  • (α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ 
Απόφαση: Πρόστιμο.

  • (β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ 
Απόφαση: Πρόστιμο.          
  • (γ) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ 
Απόφαση: Πρόστιμο.

  • (δ) γιατί καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα κατά 4 λεπτά από τους οπαδούς της ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ 
Απόφαση: Πρόστιμο.



17.2.2016 Τιμωρία ΑΠΟΕΛ, για τον αγώνα στο «Δασάκι» 
- Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ ο Α.Δ. για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο Δασάκι.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

  • Απόφαση:Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

  • Απόφαση:Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2015 2016 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/07.02.2016.

Κατά την προσφιλή τακτική της Δικαστικής, το ύψος του χρηματικού προστίμου, δεν ανακοινώνεται δημόσια.

4.2.2016 
Ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στον Πετεβίνο και χρηματικό πρόστιμο 

- Με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο, τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής κ. Βρυωνίδης, τον Εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, για τις δηλώσεις του στην Cytavision στις 24.01.2016 αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΛ 0-1 ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό.
- Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε επίσης ο Α.Δ. τον ΑΠΟΕΛ, για 5 κατηγορίες που αντιμετώπιζε για τον ίδιο αγώνα, αυτών της μεταφοράς, της πυροδότησης και της ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων καθώς και την πρόκληση ζημιών στις εγκαταστάσεις του Τσιρείου, όπως και για τις 5 κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα στο ίδιο παιγνίδι.

Κατά την προσφιλή τακτική της Δικαστικής, το ύψος του χρηματικού προστίμου, δεν ανακοινώνεται δημόσια.

«Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

1: *Καταγγελία κατά του Νεκτάριου Πετεβίνου:

*Καταγγελία κατά του Νεκτάριου Πετεβίνου Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για δηλώσεις που έκανε στην Cytavision στις 24.01.2016 που θίγουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/ή μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος όπως τούτο ορίζεται στο άρθρο 4 (ιστ) (ι) (ιιι) οι οποίες δηλώσεις αναδημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες.
ΑΠΟΦΑΣΗ :Ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τα Στάδια και πρόστιμο.

2: *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10 (1) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

(γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

(δ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

(ε) για πρόκληση ζημιών στις εγκαταστάσεις του σταδίου που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/24.01.2016.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Πρόστιμο

- Οι δηλώσεις του Πετεβίνου μετά το παιγνίδι, ΕΔΩ!



No comments:

Post a Comment