Monday 14 December 2015

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - Ερμής | Με την υπόσχεση για καινούργια αρχή

Για να δούμε τι θα δούμε στη «Καινούργια Αρχή» που κάνει από σήμερα η ομάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και με όσα υποσχέθηκε ο Προπονητής της ομάδας κ. Τιμούρ Κετσπάγια, που αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Σπάρτα Πράγας, την περασμένη Πέμπτη στο ΓΣΠ, είχε πει "Από αύριο ξεκινάμε το Πρωτάθλημα από την αρχή". Την δήλωση του Γεωργιανού προπονητή στήριξε και πρόβαλε μέσα από δικές του δηλώσεις, ο Πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης, λέγοντας "Θα κάνουμε μια καινούργια αρχή με νίκες συνεχόμενες".

Την ίδια άποψη, περί νέας αρχής, προβάλλουν όλοι, σχετικοί και άσχετοι, έμμισθοι και μη, όμως αυτό που κοιτάμε είναι η βαθμολογία, η οποία προκαλεί θλίψη, αφού σήμερα λίγο πριν τον αγώνα με την ομάδα των Παναγιώτου και Φανιέρου, δείχνει τον «ΘΡΥΛΟ» στην 3η θέση και στο πλην τέσσερα (-4) από την κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ "σχεδόν ξέχασε" τι πάει να πει νίκη, αφού από τα τελευταία 7 παιγνίδια που έδωσε κέρδισε μόνο ένα, κι αυτό κόντρα στην καταδικασμένη σε διαβάθμιση Αγία Νάπα, στο άλλο έφερε ισοπαλία με την Ομόνοια, ενώ έχασε τα υπόλοιπα πέντε, απίστευτα νούμερα για μιαν ομάδα του εκτοπίσματος του ΑΠΟΕΛ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει στο ΓΣΠ, χωρίς 5 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, τους Αλωνεύτη, Αντωνιάδη, Καρλάο, Σωτηρίου και Ινάκι Αστίς, που συνεχίζουν να είναι τραυματίες.
Η απουσία του Καρλάο φέρνει τον νεαρό Ραφαήλ στην αρχική ενδεκάδα, ενώ την θέση του Αντωνιάδη αναμένεται να καλύψει ο Νεκτάριος. Αμορίν και Σέρτζιο θα αποτελέσουν τους άλλους δυο παίκτες στην άμυνα, με τον Βάτερμαν να κρατά για την ώρα τουλάχιστον, τη θέση του στην εστία του ΑΠΟΕΛ παρά τα λάθη της Πέμπτης.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ο Ούρκο Πάρντο είναι στην αποστολή και περιμένει το κάλεσμα του κ. Κετσπάγια. Στα Χαφ, Μοράϊς και Αρτυματάς παίρνουν την θέση τους με τον Βινίσιους να προτιμάται σε περίπτωση μετατόπισης του Νούνο ή του Αρτυματά στην άμυνα. Γιώργος Εφραίμ και Τόμας Ντε Βινσέντι θα πάρουν θέση στα άκρα με τον Σεμίρ Στίλιτς να αγωνίζεται πίσω από τον Φερνάντο Καβενάγκι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Boy Waterman, Τάσος Κίσσας, Urko Pardo.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Mario Sergio, Ανδρέας Ασσιώτης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Amorin, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Αναστασίου.
ΜΕΣΟΙ: Nuno Morais, Vinicius, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιώργος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Vieira Vander, Γιώργος Εφραίμ, Tomas De Vincenti, Semir Stilic, Βασίλης Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Fernando Cavenaghi, Mateusz Piatkowski, Χαραλάμπους Μ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 11ΑΔΑΣ:
Waterman
Sergio - Amorin - Ραφαήλ - Νεκτάριος
Morais - Αρτυματάς
De Vincenti - Stilic - Εφραίμ
Cavenaghi

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Κώστας Ψευδιώτης με Α' Βοηθό τον Νίκο Καλησπέρα, Β' Βοηθό τον Παύλο Γεωργίου και 4ο Διαιτητή τον Κώστα Νικολάου. Παρατηρητής ο Ανδρέας Γεωργίου.

ΚΑΡΤΕΣ:
Δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ο Vieira Vander και ο Μάριος Αντωνιάδης, βρίσκονται στο όριο των τριών κίτρινων καρτών. Ο Μάριος Αντωνιάδης είναι εκτός αποστολής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Από το ORANGE SHOP μέχρι τις 15:30
Από το διαδίκτυο μέχρι τις 15:30
Τιμές: €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.
Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Loyalty Card.
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00
Τα Ταμεία στο ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 18:00

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Μετάδοση:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 301 Cytavision Sports +1.

LIVEstream:
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ.

Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης.
Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:
LIVEchat
Ζωντανή περιγραφή του αγώνα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε LiveChat με ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας.

Χορηγός της σημερινή ζωντανής περιγραφής είναι το κατάστημα αθλητικών ειδών adidas Evagorou στην Λεωφόρο Ευαγόρου στη Λευκωσία.

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 19:00 το βράδυ, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 18:30

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ: Pending

ΕΡΜΗΣ:

«Πλήρης και με θετική ψυχολογία η ομάδα μας στοχεύει ψηλά» ήταν το μήνυμα τον παικτών του Ερμή λίγο πριν την μεταξύ μας αναμέτρηση.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στον 1ο γύρο στο «Αμμόχωστος», ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με σκορ 1-5. Τα τέρματα, De Vincenti 0-1, Luís Leal 0-2, Štilić 0-3, Luís Leal 0-4 και Χαραλαμπίδης 1-5.
Στους 6 τελευταίους αγώνες των 2 ομάδων στο ΓΣΠ, για το πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ μετρά 5 νίκες, 1 ήττα και καθόλου ισοπαλίες.
19/04/15 ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ 3-0 ΕΡΜΗΣ
13/09/14 ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ 1-0 ΕΡΜΗΣ
26/04/14 ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ 1-2 ΕΡΜΗΣ
01/02/14 ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ 3-0 ΕΡΜΗΣ
19/11/11 ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ 2-0 ΕΡΜΗΣ
30/08/10 ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ 1-0 ΕΡΜΗΣ

No comments:

Post a Comment