Saturday 19 December 2015

MATCHday: Πάφος FC vs ΑΠΟΕΛ | Κάνε αυτό που ξέρεις ρε «ΘΡΥΛΕ»

Κάνε αυτό που ξέρεις, ρε «ΘΡΥΛΕ», τελείωσε την τη δουλειά όπως λέει και το τραγούδι και φέρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, γιατί μόνο αυτό έχει σημασία για εμάς αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να συνεχιστεί η νέα αρχή που ξεκίνησε από την περασμένη αγωνιστική.

Λαβωμένος ο «ΘΡΥΛΟΣ» από τους πολλούς τραυματισμούς αλλά και την "σταύρωση" του ΝΤΕΒΙνσέντι από τον ΒΡΥΘΩνίδη, εκδράμει σήμερα στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, σε έναν δύσκολο αγώνα όπου συν της άλλης θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύ ανεβασμένου τελευταίως Σεμίρ Στίλιτς, που αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με οστικό οίδημα μετά από κτύπημα, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό τραυματιών στους πέντε.

Η απουσία του Ντε Βινσέντι λόγο της γνωστής τιμωρίας από τον Α.Δ. ΒρυΘωνίδη, φέρνει ανακατανομή των ρόλων των παικτών μέσα στο παιγνίδι, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να προσανατολίζεται στην κάλυψη των δύο άκρων από τους Γιώργο Εφραίμ και Βάντερ Βιερά, ενώ τη θέση του Στίλιτς θα την καλύψει με έναν εκ των Μακρίδη - Αρτυματά με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, χωρίς να αποκλείεται η επαναφορά στη συγκεκριμένη θέση του Βινίσους, το είχε ξανακάνει εξάλλου σε προηγούμενα παιγνίδια. Στην άμυνα, η επιστροφή του Μάριου στη θέση του φαντάζει ως απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη εκτός κι αν ο Γεωργιανό Κόουτς κρατήσει τον Νεκτάριο. Στο κέντρο της άμυνας η επιστροφή του Αστίς του δίνει το προβάδισμα ώστε να πάρει την θέση δίπλα από τον Αμορίν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Boy Waterman, Τάσος Κίσσας, Urko Pardo.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αμυντικοί: Mario Sergio, Ανδρέας Ασσιώτης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Amorin, Inaki Astiz, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Αναστασίου.
Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιώργος Χριστοδούλου, Vieira Vander, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Βασίλης Παπαφώτης.
Επιθετικοί: Fernando Cavenaghi, Mateusz Piatkowski, Μ. Χαραλάμπους.

Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ντε Βινσέντι, οι τραυματίες Στίλιτς, Καρλάο, Αλωνεύτης, Ιωάννου, Σωτηρίου, οι αδειούχοι Κοτίνας, Τσόκος κι ο Ναφίου που αποδεσμεύτηκε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 11ΑΔΑΣ:
Waterman
Sergio - Amorin - Astiz - Αντωνιάδης
Morais - Αρτυματάς
Εφραίμ - Μακρίδης - Vander
Cavenaghi

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής για τον αγώνα της ομάδας μας, ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης, με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Όμηρο Τζιωρτζή. 4ος ο Νικόλας Αθανασίου και παρατηρητής Διαιτησίας ο Γιώργος Πεκρής.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ:
19 Δεκεμβρίου
17:00 Πάφος F.C. - ΑΠΟΕΛ (Sports +1)
17:00 Ομόνοια - Εθνικός Άχνας (Primetel)
18:00 Ερμής - Άρης (Cytavision Sports 2)
19:00 ΑΕΚ - Δόξα ( Cytavision Sports 1)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
ΤΑ αστυνομικά μέτρα του αγώνα, ΕΔΩ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
  • Κανονικό €15, μαθητικό €10, παιδικό €1
  • Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30 
  • Στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, θα παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα, είσοδοι αρ. Δ1 και Δ2 του Σταδίου.
  • Τα ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς και των δύο ομάδων θα ανοίξουν η ώρα 15:30-17:00
  • Προπώληση κι από ORANGE SHOP Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015: 09:00-12:00
  • Από το διαδίκτυο μέχρι το μεσημέρι στις 12:00
  • Για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοποίηση του ονομαστικού εισιτηρίου με την ταυτότητα του κατόχου.
ΚΑΡΤΕΣ:
Δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ο Vieira Vander και ο Μάριος Αντωνιάδης, βρίσκονται στο όριο των τριών κίτρινων καρτών. Ο Τόμας Ντε Βινσέντι είναι εκτός αποστολής λόγο τιμωρίας τριών αγωνιστικών από τον Α.Δ. Βρυθωνίδη..

ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 301 Cytavision Sports +1.

LIVEstream:
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ.
Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης.
Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

LIVEchat
Ζωντανή περιγραφή του αγώνα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε LiveChat με ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας.

Χορηγός:
SPONSORED |  LIVEchat sponsor
Χορηγός της σημερινή ζωντανής περιγραφής είναι το κατάστημα SEDIA - AVN OFFICE FURNITURE LTD έπιπλα γραφείου και κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Σάββα, Γεροσκήπου, Πάφος.
Χριστουγεννιάτικες Προσφορές καθημερινά στο κατάστημα μας! |  Tel: 26967600

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 17:00 το βράδυ, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 16:30

ΠΑΦΟΣ:
Η Πάφος καλεί τον κόσμο της όπως γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Νέος προπονητής της Πάφου αναλαμβάνει ο Απόστολος Μακρίδης στη θέση του απολυμένου Ρόκα, που θα κάτσει όμως στον πάγκο των Παφίων μετά το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ!

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Δεν υπάρχει προϊστορία στο Παφιακό στάδιο ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΠΑΦΟ, αφού οι αντίπαλοι μας είναι νεοσύστατοι. Υπάρχει μόνο ο αγώνας του Α' γύρου στις 30/8 στο ΓΣΠ όπου νικήτρια ήταν η ομάδα μας με 6-2. Τα τέρματα: Vinicius 1-0, Damahou 1-1, De Vincenti 2-1, Χαραλαμπίδης 3-1, Vinicius 4-1, Cavenaghi 5-1, Grigalava 5-2 και Cavenaghi 6-2.

No comments:

Post a Comment