Sunday 20 December 2015

Το Φωτογραφικό πανόραμα από το Παφιακό στάδιο | Πάφος fc 0-1 ΑΠΟΕΛ | Ρεπορτάζ

 - Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του ο «ΘΡΥΛΟΣ» όμως πήρε μια καθαρά επαγγελματική νίκη, προσπερνώντας με επιτυχία το Παφιακό εμπόδιο, αφού το μυαλό όλων ήταν στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.
Με λάθη η διαιτησία του Σκαπούλλη που ευτυχώς δεν κόστισαν, ενώ με χαρά είδαμε τα βλαστάρια του ΑΠΟΕΛ, Χριστοδούλου και Παπαφώτη, να παίρνουν για πρώτη φορά φέτος χρόνο συμμετοχής σε παιγνίδι του «ΘΡΥΛΟΥ», ο Τζώρτζης μάλιστα έπαιξε μπροστά στο κοινό του αφού η καταγωγή του είναι από την Πάφο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής ο Βάντερ που ξεχώρισε με το μυαλωμένο παιγνίδι του, σκόραρε, μοίρασε, μέχρι και άμυνα έβγαλε. Καλή η παρουσία του Γιώργου Εφραίμ ενώ ο Καβενάγκι έδειχνε χαμένος μέσα στο παιγνίδι αφού δεν τροφοδοτήθηκε κατάλληλα ενώ φάνηκε ότι του "έλειπε" ο Ντε Βινσέντι.
Ο κόσμος πήγε στο γήπεδο και έδωσε βροντερά το παρών του αφού δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει τους παίκτες του Τιμούρ.

Με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Boy Waterman, Mario Sergio, Amorin, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Nuno Morais(c), Vinicius, Γιώργος Εφραίμ (Γιώργος Χριστοδούλου), Κωνσταντίνος Μακρίδης, Vander Vieira (Βασίλης Παπαφώτης), Fernando Cavenaghi (Mateusz Piatkowski)

Κάρτες: Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ
Γκολ: Vander Vieira 0-1

Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα και της κερκίδας στο Quick Photo Gallery


Photo Gallery by QuickGallery.com

Οι φωτογραφίες στο ApoelGroup DOWNLOAD

Τα στιγμιότυπα και το γκολ, VIDEO

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα, ***LIVE***

Χορηγός:


No comments:

Post a Comment