Friday 25 December 2015

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Προέδρου εταιρείας ΑΠΟΕΛ

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας μας για το 2015 και των ολιγοήμερων διακοπών ενόψει και της νέας χρονιάς,  κάνοντας ένα μικρό απολογισμό χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ΑΠΟΕΛ και στον απερχόμενο χρόνο πέτυχε το απόλυτο, σε ότι αφορά στις τοπικές διοργανώσεις κατακτώντας το 3ο  σερι πρωτάθλημα και το 2ο συνεχόμενο Double. Ήταν μια σημαντική χρονιά στην ιστορία της ομάδας αφού αγωνιστικά επέκτεινε την κυριαρχία της στην Κύπρο και ταυτόχρονα ήταν συνεπής στην ευρωπαϊκή της παρουσία, αγωνιζόμενη για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μπορεί το ταβάνι των προσδοκιών μας μέσα στο 2015 να μην ήταν η παρουσία στους ομίλους του Europa League, γιατί πάντα ως ΑΠΟΕΛίστες επιζητούμε το καλύτερο, όμως πρέπει να σεβόμαστε την προσπάθεια που έγινε και που καθιστά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ ως πρωτοπόρα, σε όλες τις επιτυχίες που έχουν σημαδέψει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι πλέον η πρώτη ομάδα που αγωνίζεται δύο συνεχόμενες χρονιές σε ευρωπαϊκό όμιλο, κατακτώντας ταυτόχρονα και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

 Ως πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμώ ενόψει της νέας χρονιάς, να απευθυνθώ στον κόσμο της ομάδας μας  και να τους στείλω το εξής μήνυμα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που δηλώνει απερίφραστα και χωρίς κανένα ενδοιασμό ότι διαχρονικός της στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό σε ότι αφορά στην προσπάθεια που γίνεται από κάθε μέλος της. Είτε αυτός είναι ποδοσφαιριστής είτε μέλος του προπονητικού επιτελείου είτε μέλος της διοίκησης. Και ως ΑΠΟΕΛίστες είμαστε βέβαιοι ότι αυτό ισχύει σε υπερθετικό βαθμό για κάθε φίλο και οπαδό του ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση της ομάδας δεν κρύβεται ούτε πίσω από αγωνιστικές αδυναμίες ούτε πίσω από λάθη που έγιναν στον μετεγγραφικό προγραμματισμό ούτε πίσω από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα επηρεάζει αγωνιστικά την ομάδα. Γνωρίζει πολύ καλά το που εστιάζονται τα προβλήματα, αποδέχεται τα λάθη και τις αδυναμίες της και θα προχωρήσει άμεσα στις ενέργειες που χρειάζονται, έτσι ώστε να δώσει τις λύσεις που θα οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το έχει πράξει στο παρελθόν θα το πράξει και τώρα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο Πρωταθλητής και όλοι όσοι συνθέτουν το οικοδόμημα του  θα δώσουν τα άπαντα  των δυνάμεων τους για να προσθέσουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της πιο μεγάλης ομάδας στην Κύπρο.

Αφουγκραζόμαστε και τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του κόσμου. Είναι και δικές μας προσδοκίες και απαιτήσεις. Αντιλαμβανόμαστε ακόμα και την αμφισβήτηση που υπάρχει από μερίδα οπαδών προς εμάς. Αμφισβήτηση που πηγάζει μέσα από τα κακά αποτελέσματα και μέσα από την ασταθή  εικόνα της ομάδας. Ακόμα και μέσα από ενέργειες που έπρεπε να γίνουν σε κάποιους άλλους τομείς και δεν απόδωσαν όπως θα επιθυμούσαμε. Πολλοί βεβαίως κρίνουν εκ του ασφαλούς χωρίς να γνωρίζουν όλα τα δεδομένα. Να είναι βέβαιοι ότι κάθε ενέργεια και κάθε απόφαση έχει ως μοναδικό σκοπό και στόχο το καλό της ομάδας. Το καλό του ΑΠΟΕΛ. Είτε αυτό είναι άμεσο είτε αυτό συνεπάγει ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο. Η διοίκηση της εταιρείας  δουλεύει με διαφάνεια και είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις σε οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση της ζητηθεί και σε οποιονδήποτε άλλο χρόνο καλεστεί να απαντήσει.

Να είναι βέβαιος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί και ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί ισχυρός και ενδυναμωμένος για να επιτύχει τους στόχους του. Η ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων είναι δυνατή. Ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε πολύ πιο δύσκολα βαθμολογικά δεδομένα και κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής. Το ίδιο στοχεύει να πράξει και στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο και έχει τον χρόνο να το πετύχει. Πρέπει όλοι συσπειρωμενοι να αποδείξουμε την δύναμη του ΑΠΟΕΛ. Εμείς ως διοίκηση καθώς και η ομάδα θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προσθέσουμε το 4ο σερί πρωτάθλημα και 25ο στην ιστορία μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι την στήριξη του ΑΠΟΕΛίστα. Με την παρουσία του στο γήπεδο να δώσει τα μηνύματα του σε όλους.

Και προς τους ποδοσφαιριστές και προς τους αντίπαλους.  Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα  μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Ανεξαρτήτως των πιο πάνω επιθυμώ να στείλω και ένα ευθύ μήνυμα προς αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την διαιτητική εικόνα που βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Το μήνυμα αφορά στον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στον πρόεδρο της επιτροπής Διαιτησίας Alan Snoddy, στο ισχυρό μέλος και μέντορα πολλών διαιτητών Κώστα Καπιτανή καθώς και στους Κύπριους διαιτητές.

 Κύριοι οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί με τα σωστά και τα λάθη τους πρέπει να ορίζουν τα αποτελέσματα,αυτοί με την προσπάθεια τους θα πρέπει να επιτύχουν ή να αποτύχουν στους στόχους που έχουν βάλει οι ίδιοι, οι  διοικήσεις και οι φίλαθλοι των ομάδων.

Ελπίζω και εγώ όπως και όλοι στον ΑΠΟΕΛ και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ισχύει και για όλες τις ομάδες ότι το 2016 θα δούμε πιο βελτιωμένη εικόνα σε όλους τους τομείς.
Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ  εύχονται στους ΑΠΟΕΛίστες αλλά και σε όλη την Κύπρο, καλά Χριστούγεννα και γαλαζοκίτρινο και ευτυχισμένο το 2016.

Πρόδρομος Πετρίδης
Πρόεδρος

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

No comments:

Post a Comment