Monday 28 December 2015

Διπλή, η σημερινή προπόνηση | Τι τρέχει με Ντέβι


Από την χθεσινή επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ στον Αρχάγγελο, για την πρώτη "χαλαρή" προπόνηση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ξεχώρισαν 7 απουσίες (5 τραυματίες και 2 αδειούχοι).

Στην χθεσινή πρώτη, ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής Στάθης Αλωνεύτης, που δυστυχώς συνεχίζει να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μας, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός CARLAO έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν επίσης, ο Μάριος Αντωνιάδης και ο Νικόλας Ιωάννου.

Ο Inaki Astiz έκανε πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Με άδεια ήταν οι Stilic και Morais που θα ενσωματωθούν με την ομάδα στις σημερινές προπονήσεις.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ εν όψη του Κυριακάτικου αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ, συνεχίζεται σήμερα με διπλή προπόνηση, πρωινή και απογευματινή.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Σε σχέση με το μεταγραφικό ενδιαφέρον που προέκυψε για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, η πραγματικότητα είναι ότι, συγκεκριμένος ατζέντης με συμφέροντα σε ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βολιδοσκόπησε τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομο Πετρίδη πριν από τα Χριστούγεννα, για ενδεχόμενη μεταγραφή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή σε ομάδα του κόλπου.

Το θέμα μετακίνησης του ΝΤΕΒΙ φαίνεται να μην είναι κι ότι πιο εύκολο, αφού ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε μισό εκατομμύριο στον ΟΣΦΠ για την απόκτηση του παίκτη και σε περίπτωση μεταγραφής του το 60% των χρημάτων θα πάει στην ομάδα του Μαρινάκι με τον ΑΠΟΕΛ να καρπούται το υπόλοιπο 40%, κάτι που ανεβάζει το κόστος μεταγραφείς του ΝΤΕΒΙ στα 2 εκατομμύρια, αριθμός που δεν βρίσκει τον ατζέντη σύμφωνο.

Παιγνίδια με το όνομα του Ντε Βινσέντι κάνουν κι άλλοι Ατζέντηδες με "στοχευμένα" δημοσιεύματα.

Στα μεταγραφικά νέα, φαίνεται πως ο Τιμούρ επιμένει στον Βούλγαρο αμυντικό και ίσως υπάρξει νέα εξέλιξη προκειμένου να τον φέρει στην ομάδα.

- ΒΙΝΤΕΟ από την ψεσινή προπόνηση
LIVEchat sponsor

No comments:

Post a Comment