Sunday 27 December 2015

Ξεχάσαμε πως είναι να γελάμε


Ο ΑΠΟΕΛ της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατάφερε να μας σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη με τα μαζικά αρνητικά αποτελέσματα που έφερε, σε Κύπρο και Ευρώπη, αφού ήδη μετρά 8 ήττες με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο τιμόνι της ομάδας και 3 με τον προκάτοχο του Ντομίγκος Πασιένσια κι όλα αυτά στα μισά του δρόμου και ενώ έχουμε διανύσει την μισή απόσταση παίζοντας σε 29 παιγνίδια, 1 στο σούπερ-καπ, 12 στην Ευρώπη και 16 στη πρωτάθλημα. Μας απομένουν άλλοι 26 αγώνες πρωταθλήματος, συν οι αγώνες του κυπέλλου.

ΕΝΔΕΚΑ φορές έφυγαν με σκυμμένα το κεφάλια από το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του «Θρύλου» κι αν μάλιστα προσθέσουμε σ΄αυτές και τις 5 ισοπαλίες, τότε αγγίζουμε το τρομακτικό νούμερο των 16 αγώνων χωρίς η ομάδα να έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

ΑΥΤΟΙ είναι πρωτόγνωροι αριθμοί για το ΑΠΟΕΛ και παραπέμπουν πίσω στα πέτρινα χρόνια κι όμως παρά τα άσχημα αποτελέσματα, η ομάδα έφτασε μέχρι τα πλέϊοφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ευρωπαϊκό όμιλο για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία όπως τόνισε κι ο ηγέτης της ομάδας κ. Πρόδρομος Πετρίδης στο Χριστουγεννιάτικο διάγγελμα του προς τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, ενώ η ομάδα μας παραμένει μέσα στους στόχους της, με μόνο 4 βαθμούς απόσταση από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ Λάρνακος.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΣΤΟΝ αντίποδα των αρνητικών αποτελεσμάτων, η ομάδα ευτύχισε να πανηγυρίσει την νίκη σε 13 συνολικά αγώνες, με τον Τιμούρ να πετυχαίνει τις 11 νίκες και τον Ντομίγκος τις υπόλοιπες 2.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα αρνητικά αποτελέσματα υπερτερούν αυτά των θετικών, αφού έχουμε 16 αποτυχίες έναντι 13 μόνο επιτυχιών.

ΑΠΟ τις 31 του Οκτώβρη που ο Θρύλος κέρδισε τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, ακολούθησαν άλλοι 5 αγώνες με την ομάδα μας ως γηπεδούχο στο ΓΣΠ. Κερδίσαμε μόνο τον Ερμή και χάσαμε τους άλλους τέσσερις, από Ανόρθωση, Απόλλωνα, Σπάρτα Πράγας και ΑΕΚ.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ προκαλούν οι τρεις συνεχόμενες ήττες εντός έδρας, από Ανόρθωση, Απόλλωνα και Σπάρτα Πράγας, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η τελευταία ήττα από την ΑΕΚ.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ αρνητικό ρεκόρ αποτελεί το γεγονός ότι ο «ΘΡΥΛΟΣ» δε κατάφερε να κερδίσει κανένα ντέρμπι μέχρι τώρα, χάνοντας από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, ενώ έχει δυο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ομόνοια.

ΤΟ βαθμολογικό ρολόϊ δείχνει ότι η ζημιά για τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι μεγαλύτερη σε περίπτωση ισοβαθμίας με τις πιο πάνω ομάδες εκτός κι αν ανατρέψουμε τους αριθμούς στο 2ο γύρο και στα πλέϊοφ.

Η ΕΤΙΚΕΤΑ του φαβορί που κόλλησαν στον ΑΠΟΕΛ από το καλοκαίρι, ίσως να έπαιξε κι αυτή τον δικό της ρόλο, όπως και η απογοήτευση από τον αποκλεισμό της ομάδας από τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΥΡΙΑ αιτία παραμένει ο κακός προγραμματισμός και οι αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού.

LIVEchat sponsor

No comments:

Post a Comment