Wednesday 23 December 2015

Είναι ανατρέψιμη η κατάσταση;

- Επιβάλλεται η ομάδα να υποστεί ένα ΣΟΚ.. προφανώς τα τραγικά αποτελέσματα δεν είναι αρκετά από μόνα τους για να το προκαλέσουν...

«Είναι ανατρέψιμη η κατάσταση;»

Όταν έγραφα προχθές με τίτλο «πώς να κερδίσω πως» δεν ήταν επειδή είμαι απαισιόδοξος. Απεναντίας, είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος ωστόσο την ίδια ώρα είμαι και ρεαλιστής.
Η ομάδα παραπαίει εδώ και μήνες και το γεγονός ότι είμαστε μόνο 4β πίσω από την κορυφή είναι λόγω ανικανότητας των υπολοίπων.

Είναι όμως ανατρέψιμη η κατάσταση;

Αγωνιστικά

Οι μισοί παίκτες που βρίσκονται στον Αρχάγγελο είναι για τα κάτσαρα και σε όποιους δεν αρέσει αυτό που γράφω ας πατήσουν το κουμπάκι πάνω δεξιά που λέει Χ.
Οι συγκεκριμένοι παίκτες (που επαναλαμβάνω είναι για τα κάτσαρα) δε φέρουν την ευθύνη που φορούν τη γαλαζοκίτρινη. Την ευθύνη τη φέρει η διοίκηση και οι επιπολαιότητες του καλοκαιριού να διορίσουν ως τεχνικό διευθυντή τον άπειρο Μαντούκα, δίνοντας του παράλληλα συγκεκριμένο μπάτζετ το οποίο υπερέβησαν από μόνοι τους σε πολύ μεγάλο βαθμό αργότερα. Σημειωτέον, ότι μιλάμε για την ίδια διοίκηση που έδιωξε το Nascimento γιατί οι δικές του γνώσεις και διασυνδέσεις δεν ήταν όσο καλές όσο οι δικές τους και ο νοών νοείτω!

Φεύγουμε από τα κάτσαρα. Πάμε σε αυτούς που ξέρουν και λίγη μπάλα. Εδώ λοιπόν έχουμε μία άλλη ιστορία η οποία χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Α) Οι μαμμόθρεφτοι
Β) Οι κλικαδόροι
Γ) Οι ψυχολογικά διαταραγμένοι
Με αυτούς λοιπόν, ο απόλυτος άρχοντας του Αρχαγγέλου (βλέπε Τιμούρ) απέτυχε παταγωδώς να βρει τις λύσεις παρά τα ελαφρυντικά που έχει. Η πειθαρχία είναι λέξη άγνωστη στον Αρχάγγελο, οι κλίκες καλά κρατούν, ενώ εκείνοι οι οποίοι ήθελαν κάποιο στήριγμα σίγουρα δεν το βρήκαν στο πρόσωπο του Τιμούρ. Ο κάθε ένας παίζει για την πάρτι του και γενικά η ομάδα δε μοιάζει ομάδα.

Ιατρικά

Το μεγάλο ανέκδοτο. Δεν υπάρχει προηγούμενο σε αυτό που συμβαίνει με τους μυϊκούς τραυματισμούς στο ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα μίας κάκιστης προετοιμασίας αλλά και της ερασιτεχνικής φροντίδας που τυγχάνουν οι ποδοσφαιριστές γενικότερα. Τώρα βέβαια, που το τρένο εκτροχιάστηκε αποφάσισαν οι σοφοί της διοίκησης ότι επιτέλους θα γίνουν ριζικές αλλαγές με αλλαγή προσώπων αλλά και φιλοσοφίας. Ίδωμεν…

Διοίκηση

Για όσους θυμούνται τι δήλωνε η συγκεκριμένη διοίκηση πριν αναλάβει, τα οράματα της και τους στόχους της τότε μόνο γέλιο θα προκαλεί η σημερινή κατάσταση.

Πολύ σύντομα σε αριθμούς… 27 παίκτες, 2 τεχνικοί διευθυντές, 4 προπονητές, 1 υπηρεσιακός προπονητής, 35εκ έσοδα και 2εκ έλλειμμα. Budget από 8,7εκ στα 13εκ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ. Κατά τα άλλα έφταιξε τους ο Φοίβος τούτους!! Είσαστε για γέλια ρε! Η μήπως για κλάματα;

Ανατροπή

Το μεγάλο ερώτημα που βασανίζει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι εάν η κατάσταση είναι ανατρέψιμη. Η ταπεινή μου άποψη είναι πως εάν τα πράγματα μείνουν ως έχουν όχι απλά δεν είναι ανατρέψιμη αλλά θα σκοτωθούμε και μεταξύ μας. Επιβάλλεται η ομάδα να υποστεί ένα ΣΟΚ.

Προφανώς τα τραγικά αποτελέσματα δεν είναι αρκετά από μόνα τους για να σοκάρουν αυτούς τους κυρίους…

Θεωρώ ότι η διοίκηση πρέπει να αποχωρήσει χωρίς πολλά μπλα μπλα και να αναλάβουν το ΑΠΟΕΛ άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να διαχειριστούν το μεγάλο καράβι που λέγεται ΑΠΟΕΛ. Γιατί η υφιστάμενη διοίκηση (και δεν αμφισβητώ τον ΑΠΟΕΛισμό κανενός) απέτυχε. Και απέτυχε παταγωδώς. Δεν υπάρχει διαχείριση. Είναι τόσο απλό.

Με μιλλοσφοντζίσματα η κατάσταση δε σώζεται. Νοσούμε επικοινωνιακά, αγωνιστικά, διοικητικά ενώ στο παρασκήνιο απλά δεν υπάρχουμε. Ο Πρόδρομος έπεσε θύμα της νέας τάξης πραγμάτων εκ Λάρνακας, και με συμβούλους όπως το Χάρη Λοϊζίδη, θα συνεχίσουμε να πέφτουμε θύματα (μέσα στο σπίτι μας μάλιστα) του κάθε Νικολαΐδη, Βασίλη Δημητρίου, Τράττου και πάει λέγοντας.

Αποφασίστε λοιπόν… ΣΟΚ ή διάλυση…

@NO FEAR

SPONSORED:
LIVEchat sponsor

1 comment:

  1. Γιατί δεν έχουμε ακόμα σπόνσορες;;;

    ReplyDelete