Wednesday 23 December 2015

Λάθος κ. Τιμούρ

"Δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα, λόγω του αποτελέσματος" δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Τιμούρ Κετσπάγια.

Λάθος...

ΛΑΘΟΣ αγαπητέ Τιμούρ, το πιο σωστό θα ήταν "Δεν θα κάνει κανένας Χριστούγεννα, λόγω των άσχημων εμφανίσεων και των κακών αποτελεσμάτων" και να τους κλείσεις όλους στον Αρχάγγελο, μηδενός εξαιρουμένου για να κάνουν καθημερινές προπονήσεις μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο κάτω-κάτω της γραφής είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κι αυτό πληρώνονται (πολύ αδρά μάλιστα) να κάνουν, να παίζουν ποδόσφαιρο, να φέρονται και να συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες.

Τουλάχιστον αυτό θα έκανε κάποιος άλλος προπονητής στη θέση σου. Αν έπαιζαν στην Αγγλία λόγου χάρη, θα είχαν διπλούς αγώνες τις γιορτές.

Μετά από κάθε ήττα παίζει η γνωστή κασέτα της κούρασης και των πολλών απουσιών λόγο τραυματισμών. Από ήττες δόξα το Θεό χορτάσαμε, 8 στο σύνολο παρακαλώ, όπως χορτάσαμε και από δικαιολογίες περί διπλών αγώνων, άσε που θα ακολουθούν μεσοβδόμαδα κι οι αγώνες του κυπέλλου.

Ούτε παραγνωρίζονται οι απουσίες των Carlao, Astiz, De Vincenti, Stilic, Νικόλα και του Στάθη Αλωνεύτη από το ντέρμπι. Μισή ντουζίνα εντεκαδάτοι ποδοσφαιριστές.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Εκ πρώτης όψεως, θα έλεγε κανείς πως έχεις δίκιο. Κι όμως. Σαν επαγγελματίας προπονητής έχεις υποχρέωση να βρεις τη λύση, να δουλέψεις με αυτούς που έχεις αξιοποιώντας το ρόστερ στο ακέραιο κι όχι κάποιοι ποδοσφαιριστές να πληρώνονται για να κάνουν διακοπές, χωρίς καν να τους έχεις δει να αγωνίζονται. Ούτε οι δηλώσεις του τύπου "Στην Κύπρο δεν θα έχουμε πρόβλημα" βοηθούν το κλίμα. Εκτός κι αν το είπες για να χαϊδέψεις τα αυτιά των εργοδοτών σου που φέρουν ακεραία την ευθύνη για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρώτος διδάξας φυσικά, ήταν ο Πρόεδρος Πετρίδης όταν πέρσι δήλωνε "Έχουμε το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών" μια δήλωση που προκάλεσε σοκ αφού έδειχνε αν μη τι άλλο ασέβεια στην ομάδα που πήγε στους οχτώ.

Είπες αγαπητέ Τιμούρ ότι "Μεταγραφές θα κάνουμε", αλλά μεταγραφές θα κάνουν και οι άλλοι, να μην το ξεχνάμε αυτό, δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα.

Μιλούν οι αριθμοί..

Ομολογώ ότι δεν έχω τις αναγκαίες ειδικές γνώσεις της προπονητικής και δεν θεωρώ ικανό τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο. Όμως. Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί αγαπητέ Τιμούρ, μιλούν από μόνα τους κι ούτε οι δικαιολογίες περί χαμένων ευκαιριών γίνονται αποδεκτές από τον κόσμο, γιατί χαμένες ευκαιρίες και δοκάρια έχουν κι οι αντίπαλοι.

Και κάτι τελευταίο Κόουτς, κάποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες λειτουργούν περισσότερο ατομικά παρά συλλογικά για το καλό της ομάδας στο σύνολο.

- Κλείνοντας την διάσκεψη ψες ο Τιμούρ έδωσε την υπόσχεση "Είμαι 100% σίγουρος για την ομάδα ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους μας... Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι για να κοιτάξουμε μπροστά"

Αυτό θέλουμε όλοι μας αγαπητέ Κόουτς κι αυτή είναι η ευχή μας, μακάρι στο τέλος να δικαιωθείς και να κάνουμε λάθος εμείς.

- Οι 21 αγώνες του ΤΙΜΟΥΡ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ:
  1. Ν 6-2 ΑΠΟΕΛ - ΠΑΦΟΣ
  2. Ι: 2-2 ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ
  3. Η 0-3 ΑΠΟΕΛ - Schalke 04
  4. Ν 0-1 ΔΟΞΑ - ΑΠΟΕΛ
  5. Ν 4-0 ΑΠΟΕΛ - ΑΡΗΣ
  6. Η 2-0 Sparta Praha - ΑΠΟΕΛ
  7. Ν 0-5 ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ
  8. Ν 6-0 ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ
  9. Ν 2-1 ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ
  10. Ν 0-9 ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΠΟΕΛ
  11. Ν 3-0 ΑΠΟΕΛ - ΕΘΝΙΚΟΣ
  12. Η 2-0 ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΕΛ
  13. Ι: 2-2 Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ
  14. Η 0-2 ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση
  15. Η 1-0 Schalke 04 - ΑΠΟΕΛ
  16. Ν 0-1 Αγία Νάπα - ΑΠΟΕΛ
  17. Η 0-1 ΑΠΟΕΛ - Απόλλων
  18. Η 1-3 ΑΠΟΕΛ - Sparta Praha
  19. Ν 2-0 ΑΠΟΕΛ - ΕΡΜΗΣ
  20. Ν 0-1 ΠΑΦΟΣ - ΑΠΟΕΛ
  21. Η 1-2 ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ
8 Ήττες | 2 Ισοπαλίες | 11 Νίκες
21 Αγώνες σύνολο

SPONSORED:
LIVEchat sponsor

No comments:

Post a Comment