Monday 21 December 2015

Ο εχθρός δεν είναι πια «προ των πυλών» είναι εντός


Όσο εμείς τρωγόμασταν με τα ρούχα μας, με τις προβληματικές μεταγραφές, την αλλαγή προπονητή και με την απαξίωση των ποδοσφαιριστών μας, αυτοί φρόντισαν να κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους στο παρασκήνιο.

Με ένα συνεχές ντεμαράζ και παρατεταμένο σπρώξιμο της διαιτησίας, βρέθηκαν στην πρώτη θέση κερδίζοντας ανύπαρκτα πέναλτι, παίρνοντας φιλικά σφυρίγματα φτάνοντας μάλιστα στα εκπληκτικά ποσοστά του 70/30, "διορίζοντας" κατόπιν απαίτησης, φίλα προσκείμενους και προσκυνημένους προς αυτούς υπηρέτες / διαιτητές, που σε καμία περίπτωση δεν "κώλωσαν" να φανερώσουν την σωματειακή τους τοποθέτηση, δίνοντας το 6ο πέτσινο πέναλτι, κάνοντας έτσι τα δύσκολα εύκολα για τους ομοϊδεάτες τους.

Είναι απορίας άξιον μέχρι πού μπορεί να φθάσει η σκοπιμότητα ορισμένων "κυρίων" με τα μαύρα... γιατί δεν είναι μόνο τα φιλικά σφυρίγματα που δίνουν απλόχερα στην οικογένεια Πουλλαίδη, αλλά είναι και τα τόσα άλλα σφυρίγματα που ΔΕΝ δίνουν στον ΑΠΟΕΛ αλλά που τα "δίνει" όμως ο τηλεοπτικός φακός... «Πάλι ήρθε ο χότζας.. αλλά μετά το Μπαϊράμι»

Πρέπει το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ και ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης,
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
.. να εξετάσουν την "συμπεριφορά / ανοχή" του εκπροσώπου μας στην ΚΟΠ κ. Χάρη Λοϊζίδη μπροστά στo οργιώδες παρασκήνιο της οικογένειας Πουλλαίδη.

Ο εχθρός δεν είναι πια «προ των πυλών» είναι εντός

Αυτή τη στιγμή, καλούμε άπαντες στη μέγιστη δυνατή συσπείρωση.

Ο υπερήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι τώρα ΕΝΩΜΕΝΟΣ όσο ποτέ άλλοτε, ο εχθρός είναι κοινός, ο «ΘΡΥΛΟΣ» κινδυνεύει από χίλιους μύριους κινδύνους και οι εχθροί δεν ευρίσκονται πλέον προ των πυλών, αλλά εντός.

Είναι καιρός να τείνουμε πια ο ένας προς τον άλλον χέρι φιλίας και όχι να βγάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου, όπως κάνουμε ως συνήθως, οι εχθροί είναι πιο μπροστά από εμάς, μας έχουνε προσπεράσει και «μας περιμένουν στη γωνία» για το τελειωτικό κτύπημα, αν συνεχίσουμε την ίδια τακτική να βρίζουμε με χυδαίες φράσεις και να απαξιώνουμε τους παίκτες μας. Αυτούς έχουμε και με αυτούς θα πορευθούμε μέχρι τον Γενάρη.

Την Τρίτη πρέπει να ήμαστε όλοι εκεί, στις κερκίδες του ΓΣΠ, είναι μια μέρα που επιβάλει να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε ενωμένοι, μονοιασμένοι κι ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τον ΑΠΟΕΛΛΙΣΜΟ.

Να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν κόντρα στην ΑΕΚ, κόντρα στην διαιτησία και κόντρα στο απόλυτο παρασκήνιο της οικογένειας Πουλλαίδη.

ΝΑΙ μπορούμε να ξαναγίνουμε όλοι μια γροθιά.

Προειδοποίηση: Όσοι τα βάζουν μαζί μας, θα μας βρουν μπροστά τους. ΝΝ


No comments:

Post a Comment