Wednesday 16 December 2015

Κοντά στα παιδιά του Παιδογκολογικού, ο ΑΠΟΕΛ

Την ευκαιρία να επισκεφθούν τα παιδιά του Παιδογκολογικού Νοσοκομείου και να προσφέρουν δώρα με την ευκαιρία των Γιορτών των Χριστουγέννων, είχαν σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και ο προπονητής της ομάδας κ. Τιμούρ Κετσπάγια.
"Η καθιερωμένη επίσκεψη στο παιδογκολογικό, έχει γίνει πλέων θεσμός για μας" δήλωσε ο Αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης:
«Είναι η καθιερωμένη επίσκεψη που γίνεται τέτοια περίοδο από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Πλέον για εμάς έγινε θεσμός. Τέτοιου είδους κοινωνικές υποχρεώσεις… έχουμε να πάρουμε πολλά και να δώσουμε με τη σειρά μας αγάπη και στήριξη σ’ αυτά τα παιδιά. Προσωπικά θεωρώ έστω και με την παρουσία μας μπορεί να τους δώσει δύναμη και χαρά ενόψει εορτών.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Την αποστολή του ΑΠΟΕΛ, καλωσόρισε, εκ μέρους του συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή», η γενική γραμματέας του συνδέσμου κ. Μάρω Χατζηχριστοφή.
Στο βίντεο, η επίσκεψη στο παιδογκολογικό

Όλες οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ στο παιδογκολογικό στο QUICK PHOTO GALLERY


Photo Gallery by QuickGallery.com

και στο APOELGROUP DOWNLOAD

SPONSORED:
adidas evagorou store ⚽️ Clothing & Footwear | Evagorou 16-18, Nicosia-CY
Tel: +357 22670672

Την Κυριακή 27/12/15 4-6 το απόγευμα θα έχουμε live link στο κατάστημα μας με το σταθμό DJ με παρουσιαστές το Νικόλα Ιωαννίδη και Κρίστη Παπαδοπούλου. Guest star ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

No comments:

Post a Comment