Wednesday 30 December 2015

Πλησιάζει η 3η μεταγραφή | Υπογράφουν Μιλάνοφ - Γιαννιώτας


Με τη καθεστώς του ελεύθερου ο Μιλάνοφ και του δανεικού ο Γιαννιώτας.

- Με την πρωινή πτήση από τη Βουλγαρία, έφθασε πριν από λίγο στο νησί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ο Βούλγαρος διεθνής ακραίος αμυντικός της Levski Σόφιας, Zhivko - Jivko Milanov, για να περάσει από τις ενδεδειγμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το προσύμφωνο συμβολαίου με τον ΘΡΥΛΟ, διάρκειας ενάμιση έτους. Επίσημα ο παίκτης θα ανακοινωθεί την 1η του χρόνου, οπότε μένει και τυπικά ελεύθερος από την Λέφσκι.

Γιάννης
Εντός της ημέρας φθάνει στην Κύπρο μαζί με τον μάνατζερ του και ο Γιάννης Γιαννιώτας. Όπως γράψαμε στο χθεσινό άρθρο μας, ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον ΑΠΟΕΛ δανεικός για 5 μήνες. Ο Γιαννιώτας αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα μας.

3η και τελευταία
Πλησιάζει η τρίτη και τελευταία μεταγραφή του ΘΡΥΛΟΥ, η οποία αφορά επιθετικό ποδοσφαιριστή.

Προπόνηση
Κανονικά προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΘΡΥΛΟΥ στην χθεσινή προπόνηση, με τον τραυματία Στάθη Αλωνεύτη να συνεχίζει σε ρυθμούς μονάχους-μονάχους, το ατομικό του πρόγραμμα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Ο Ισπανός Inaki Astiz ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ είχαμε την επιστροφή και την ενσωμάτωση με την ομάδα, του διεθνή Βόσνιου επιτελικού Semir Stilic που χθες έκανε γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο.
Ο Carlao έκανε γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο ενώ μέρους του κανονικού προγράμματος ακολούθησε κι ο νεαρός Νικόλας Ιωάννου.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπαίνει σήμερα ο 3ος Αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, αφού ένα έκτακτο οικογενειακό περιστατικό, ήταν η αιτία που τον κράτησε μακρυά από τις προηγούμενες προπονήσεις.

SPONSORED

No comments:

Post a Comment