Thursday 31 December 2015

Πάει ο παλιός ο χρόνος και παίρνει άλλους 2 μαζί του | Υπογράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ


Τελευταία μέρα του χρόνου.

Σήμερα μας αποχαιρετά ο παλιός ο χρόνος, μας αποχαιρετούν δίχως άλλο και οι Codina με Piatkowski. Δυο ποδοσφαιριστές που ήρθαν με τις καλύτερες συστάσεις στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αποδείχτηκαν ανεπαρκείς για τον ΘΡΥΛΟ.

Ο μεν Κοδίνας ευτύχησε να αγωνιστεί στα φιλικά προετοιμασίας στην Πολωνία, χωρίς καν να μπει σε επίσημο παιγνίδι, ήταν όμως στον πάγκο της ομάδας μας σε αρκετά παιγνίδια, σε Κύπρο και Ευρώπη. Τα φιλικά προετοιμασίας ήταν αυτά που φανέρωσαν την μεγάλη αποτυχία στον ΑΣΣΟ και με δεδομένη την απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα του τεράστιου Πάρντο, το ρίσκο να πάμε στα  κρίσιμα παιγνίδια της Ευρώπης αλλά και του πρωταθλήματος με τον Ισπανό ασταθή κήπερ, δεν άφησε άλλα περιθώρια στη Διοίκηση Πετρίδη που με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε ελάχιστες ώρες, κατέβασε στην Κύπρο τον Ολλανδό Μπόϊ Βάτερμαν κι ο Κοδίνα περιθωριοποιήθηκε μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να αποδεσμευτεί.

Ο Πιατακόφσκις πήρε αρκετές ευκαιρίες, σκοράρε μάλιστα και 1 τέρμα στην 9άρα κόντρα στην Σαλαμίνα, από τη στιγμή όμως που τις άφησε και έφυγαν ανεκμετάλλευτες, μοιραία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου της παρουσίας του Πολωνού στον Αρχάγγελο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Ο Πολωνός έπαιξε στους 8 από τους 12 ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ με σύνολο 268 λεπτών, σε ολόκληρο το 90λεπτο στον αγώνα σούπερ καπ με την ΑΕΛ και σε 10 αγώνες πρωταθλήματος με σύνολο 250 λεπτών.

Αν κρίνουμε την συνολική παρουσία του Mateusz Piatkowski στον ΑΠΟΕΛ... σαφώς και οι φίλοι του «Θρύλου» είναι απογοητευμένοι από την αρνητική παρουσία του Πολωνού στην ομάδα, σε τέτοιο βαθμό που όλοι να νιώθουν πως έχουν εξαπατηθεί από την συγκεκριμένη επιλογή, αφού ο θησαυρός της Γιαγκελόνια αποδείχτηκε... άνθρακας.

Τα τραγικά νούμερα του Πιατκφόφσκι και οι χαμένες ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, σε 2 περιπτώσεις το τέρμα ήταν εντελώς άδειο, έγιναν εφιάλτης σε όλους στον ΑΠΟΕΛ κι η απόφαση για αντικατάσταση του, ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Αντικαταστάτης του Πολωνού, φέρεται να είναι ο Φινλανδός Hämäläinen που έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Πολωνίας Lech Poznan που όμως ζήτησε 2-3 μέρες για να απαντήσει καθώς έχει αρκετές προτάσεις ενώπιον του. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Χχμμ Hämäläinen / Cavenaghi πάντως ακούγεται για φοβερό επιθετικό δίδυμο, μακάρι να υπάρξει θετική κατάληξη στο όλο θέμα και με την προσθήκη του Γιάννη Γιαννιώτα... ΑΠΟΕΛ - ΘΡΥΛΟΣ - ΝΤΑΜΠΛ!

Η χθεσινή αναφορά στον Hämäläinen, ΕΔΩ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ο επόμενος Έλληνας
Έφτασε ψες στην Κύπρο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το 2ο μεταγραφικό απόκτημα του ΘΡΥΛΟΥ, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιαννιώτας.
Σήμερα ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις ενδεδειγμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το 5μηνο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Κυπριακό ΘΡΥΛΟ.

Προπόνηση
Για την σημερινή μέρα έχει παραχωρηθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές ενώ η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί στις 17:00.
Στην χθεσινή προπόνηση...
Στάθης Αλωνεύτης και Semir Stilic έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο για τον Inaki Astiz.
Μεγάλο μέρος της κανονικής προπόνησης ακολούθησε ο Νικόλας Ιωάννου.
Πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Carlao.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

SPONSORED

No comments:

Post a Comment