Tuesday 15 December 2015

Φωτογραφικό πανόραμα από το ΓΣΠ | ΑΠΟΕΛ 2-0 Ερμής

Αγχώδης νίκη, εν μέσω αποδοκιμασιών...
- Με πρωταγωνιστές τους δυο μάγους της μπάλας Ντε Βινσέντι και Καβενάγκι, ήρθε η πολυπόθητη νίκη πάνω στον επικίνδυνο Ερμή με 2-0 στο ΓΣΠ, με τους δυο Αργεντίνους σταρ να πετυχαίνουν από ένα γκολ και να οδηγούν τον «ΘΡΥΛΟ» σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, μειώνοντας ταυτόχρονα στον ένα βαθμό τη διαφορά από την ΑΕΚ και την προσφυγική ομάδα του Ολλανδού προπονητή Άντρε Πάους.
- Πολύ καλό παιγνίδι από τους Αρτυματά και De Vincenti που είχε δοκάρι στο Α' μέρος, ενώ ο κόσμος προτίμησε να μείνει μακρυά από την ομάδα για ακόμα ένα παιγνίδι, αφού στο ΓΣΠ μαζεύτηκαν μόνο 4 χιλιάδες περίπου Αποελίστες.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Η μίνι κρίση με τις αποδοκιμασίες, τις οποίες και καταδικάζουμε, πρέπει να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό, για το καλό όλων στην ομάδα αλλά και γύρω από αυτή.

Με τον «ΘΡΥΛΟ» αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Boy Waterman, Mario Sergio, Amorin, Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου (c), Nuno Morais, Vinicius ( 46' Γιώργος Εφραίμ), Vander Vieira (Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης), Semir Stilic (67' Κωνσταντίνος Μακρίδης), Tomas de Vincenti, Fernando Cavenaghi.

Κάρτες: Κωστάκης Αρτυματάς
Γκολ: Fernando Cavenaghi 1-0 πέναλτι, Tomas De Vincenti 2-0.

Όλες οι φωτογραφίες από το ΓΣΠ, στο Quick photo Gallery


Photo Gallery by QuickGallery.com

Οι Φωτογραφίες του αγώνα: Apoelgroup DOWNLOAD

Το Βίντεο του αγώνα: VIDEO

Η Ζωντανή περιγραφή: LIVECHAT

Sponsored: adidas evagorou store ⚽️ Clothing & Footwear | Evagorou 16-18, Nicosia-CY +357 22670672 | Tη Κυριακή 27/12/15 από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα θα έχουμε live link στο κατάστημα μας με το σταθμό DJ με παρουσιαστές το Νικόλα Ιωαννίδη και Κρίστη Παπαδοπούλου. Gest star ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


No comments:

Post a Comment