Wednesday 23 December 2015

Οι Φωτογραφίες του αγώνα ΑΠΟΕΛ 1-2 ΑΕΚ | Ρεπορτάζ

«Ντέρμπι ίσον ήττα» κάτι που πάει να γίνει συνήθεια στον "άρρωστο" ΑΠΟΕΛ, και γιατριά δεν φαίνεται στον ορίζοντα εκτός από δικαιολογίες, λόγια και υποσχέσεις. Ακόμα κι η ισοπαλία, ήττα είναι.
- Στο αγωνιστικό μέρος, ο Θρύλος δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την υπεροχή που είχε στην αρχή του αγώνα, παρά το προβάδισμα που πήρε με το γκολ του ΑΜΟΡΙΝ κι ούτε να μετουσιώσει σε γκολ τις 2 ξεκάθαρες ευκαιρίες στα τετ α τετ του Βάντερ και του Εφραίμ, ενώ σε άλλες 2 περιπτώσεις οι ίδιοι παίκτες λειτούργησαν εγωιστικά με αποτέλεσμα να χαθούν οι ευκαιρίες και η ήττα στο τέλος να φαντάζει απόλυτα φυσιολογική.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
- Οι διαιτητές συνεχίζουν να είναι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, με "εχθρικές" διαιτησίες σε βάρος της ομάδας μας και φιλικές στις ομάδες που ελέγχουν το "παρασκήνιο".
- Δεν υπάρχουν διακριθέντες από τον ΑΠΟΕΛ. Βάτερμαν και Αλεξάνδρου ευθύνονται για τα 2 γκολ που δέχθηκε η ομάδα, ενώ ο κόσμος συνεχίζει να μην δίνει μαζικά το παρών του στους αγώνες της ομάδας μας.


Ο απολογισμός Τιμούρ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ: 116 μέρες, 21 αγώνες, 8 ήττες, 2 ισοπαλίες και 11 νίκες.

Με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Boy Waterman, Mario Sergio, Amorin, Νεκτάριος Αλεξάνδρου (c), Κωστάκης Αρτυματάς, Nuno Morais, Vinicius (Piatkowskis), Κωνσταντίνος Μακρίδης (Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης), Γιώργος Εφραίμ, Vander Vieira, Fernando Cavenaghi (Πιέρος Σωτηρίου)

Κάρτες: Κωνσταντίνος Μακρίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.
Γκολ: Guilherme Amorin 1-0, ΑΕΚ 1-1, 1-2

Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα και της κερκίδας, στο Quick Photo Gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Οι Φωτογραφίες στο ApoelGroup DOWNLOAD

Το Βίντεο του αγώνα, VIDEO

Η ζωντανή περιγραφή, LIVEchat

Sponsored:
LIVEchat sponsor

No comments:

Post a Comment