Friday 20 March 2015

Άλλα κόλπα, εμφανής η πρόθεση του Thorsten Fink

Χωρίς να ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, στο ντέρμπι κορυφής του ΓΣΠ, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο.

Η πρόθεση του κυρίου (Θόρστεν - Τόρσεν) Thorsten Fink είναι εμφανής, αφού θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια σε σχέση με την αγωνιστική ετοιμότητα του κεντρικού αμυντικού ΚΑΡΛΑΟ κατά κύριο λόγο, καθώς και των Στάθη και Βινίσιους κατά 2ο λόγο, αφού θέλει διακαώς να τους δει να παίρνουν θέση μάχης, το συντομότερο δυνατόν, στη μάχη για τον τίτλο.

Η κρισιμότητα του αυριανού αγώνα δεν αφήνει ίχνος χαλάρωσης, ούτε και δικαιολογεί κανένα, πλάνο ερασιτεχνισμού. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες κι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, έχει εμπεδώσει το συγκεκριμένο στοιχείο, πολύ καλά. 

Όλη τη βδομάδα στον Αρχάγγελο και σε συνεργασία με το τεχνικό του επιτελείο, δούλεψε καταστρώνοντας τα πλάνα και τα σχέδια του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και δεν σκοπεύει να το κάνει ακόμα, προσπαθώντας έτσι να παρατείνει, όσο το δυνατό περισσότερο, την αγωνία των αντιπάλων που εύχονται να δουν ένα ΑΠΟΕΛ του χεριού τους, προσδοκώντας σε ένα εύκολο απόγευμα στη Λευκωσία. 

Μια "σίγουρη" νίκη όπως διατείνονται ότι θα έχουν, θα μεγαλώσει την βαθμολογική διαφορά ακόμα περισσότερο και θα τους επιτρέψει να αρχίσουν τα προεόρτια για την κατάκτηση του τίτλου... και ποιος τους αδικά, αφού αν νικήσουν το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, όλα τα άλλα παιγνίδια είναι σίγουρα δικά τους, η ήττα από τον Ερμή ήταν μια κακή παρένθεση που θα φροντίσει ο "Μικρός" να μην επαναληφθεί αφού ήδη συναίνεσε στην επιθυμία του Φανιέρου.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:Η προπώληση για τον Απόλλωνα έχει αγγίξει τις 6,000. Εισιτήρια θα υπάρχουν στο Orange shop μέχρι τις 13:00. Στις 14:00 θα ανοίξουν ταμεία
Διαιτητής του Ντέρμπι έχει οριστεί ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με Βοηθούς τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ ΙΩΑΝΝΟΥ και την ΑΓΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
4ος θα είναι ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΤΖΙΑΠΟΥΡΑΣ και επιπρόσθετοι, ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΕΥΔΙΩΤΗΣ και ο ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΟΥΚΚΑΣ.
Παρατηρητής, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ.

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τους τραυματίες, αφού το σημερινό ενημερωτικό δελτίο "περιορίστηκε" στο επίπεδο ενός σκέτου ΤΟΥΙΤ... Του λόγου το αληθές:



Ο ΑΠΟΕΛ στηρίζει την αποστολή των Ειδικών Ολυμπιακών για τους Special Olympics World Games 2015 

Οι Παγκόσμιοι Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στις 25 Ιουλίου με 3 Αυγούστου 2015

Προϊστορία ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνας

Στιγμιότυπα από τους αγώνες απέναντι στον Απόλλωνα από το 2009.



Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment