Saturday 3 January 2015

Προτάθηκε και περιμένει


Μπορεί να αποκτηθεί άμεσα από τον ΑΠΟΕΛ, με τη μορφή μάλιστα του ελεύθερου ποδοσφαιριστή, αφού η τελευταία του ομάδα, η Κινέζικη Changchun Yatai, τον έχει αποδεσμεύσει χωρίς να εξασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού με Ιταλικό Διαβατήριο, 29χρονου ποδοσφαιριστή  Walter Matías Iglesias.

Παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις, προ των γιορτών, του Πρόδρομου Πετρίδη, εν τούτοις ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο του, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν την ομάδα, ενόψει του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος, των αγώνων Πλέϊοφς, καθώς και του Κυπέλλου Κύπρου.
Η αποφασιστικότητα του Προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη, επιβεβαιώθηκε απόψε και στον Χριστουγεννιάτικο χορό του ΑΠΟΕΛ (Παρτιτάριος) περιφέρειας Παλιομετόχου, όπου ο Πρόεδρος δήλωσε "Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατό για να πάρει τον ΑΠΟΕΛ, ακόμη πιο ψηλά" και συνέχισε "Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πρωταγωνιστής για να διορθωθούν πολλά πράγματα".
Παρά το ψηλό κασέ αμοιβής του ποδοσφαιριστή, στον ΑΠΟΕΛ ποντάρουν στην καλή εκτίμηση που έχει ο Γιώργος ΔΩΝΗΣ για την ποδοσφαιρική αξία του Ματίας αλλά και στην ένδειξη ότι θα "ρίξει" τις απολαβές του. Ο Ελλαδίτης προπονητής τον γνωρίζει από το πέρασμα του, από Λάρισα και Ατρόμητο Αθηνών. Ο κ.ΔΩΝΗΣ θήτευσε και στις 2 ομάδες σαν προπονητής ποτέ όμως δεν τον είχε κάτω από τις οδηγίες του. -Όταν ο ΔΩΝΗΣ τον πήρε στη Λάρισα, έφυγε για την ΑΕΚ κι όταν τον απόκτησε για τον Ατρόμητο, ανέλαβε τον ΠΑΟΚ-.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Στην εταιρεία, έχουν "διακριτικά" στραμμένα τα βλέμματα τους σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Θρύλο της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, ο παίκτης προτάθηκε και πάλι στους νταμπλούχους Κύπρου. -η 1η φορά ήταν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ μια κουβέντα έγινε και τον Γενάρη του 14-.

Πρόκειται για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή με Ιταλικό διαβατήριο Walter Matías Iglesias, που μέχρι προχθές φορούσε την φανέλα της Changchun Yatai, της Κινέζικης ομάδας που προπονεί ο πρώην προπονητής της ομόνοιας (2007), Σέρβος Dragan Okuka. Ο Okuka, όταν ήταν στην ομόνοια, είχε την τιμητική του στις "Πατάτες Αντιναχτές" αφού ήταν η αγαπημένη ατάκα του "Χριστόφια" στην σειρά.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, είναι 29 ετών με ύψος 1,93 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του ο Γιώργος ΔΩΝΗΣ. Οι Κινέζοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2014 από τον Ατρόμητο Αθηνών στον οποίο αγωνίστηκε σχεδόν για μία τριετία και με τη φανέλα του είχε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πράγματι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΑΠΟΕΛ αν τελικά έρθει στον Αρχάγγελο.

Ο Walter Matías Iglesias έχει προταθεί στην ομάδα μας και είναι γεγονός ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση για τον Θρύλο. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αγορά του παίκτη από τους Κινέζους αφού ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Είναι εφικτή η απόκτηση του και στην εταιρεία δεν απορρίπτουν την περίπτωσή του φτάνει να τα βρουν στο οικονομικό. Για να έρθει, βέβαια, ο 29χρονος Αργεντινός στον ΘΡΥΛΟ θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον ΔΩΝΗ.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ του τον Βινίσιους, τον Νούνο Μοράϊς, τον Αρτυματά και τον Τιάγκο Γκόμες, στην θέση όπου αγωνίζεται ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Φυσικά, ερχόμενος ο Ιγκλέσιας, πιάνει θέση ξένου με τον κλήρο να πέφτει κατά πάσα πιθανότητα στη θέση ξένου, που κατέχει τώρα ο ΚΑΚΑ.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ΒΙΝΤΕΟ με γκολ του Ιγκλέσιας στην Κίνα.



Η πορεία του Walter Matías Iglesias στην Ευρώπη και την Κίνα:

6 μήνες από το καλοκαίρι του 2014 στην Κίνα.
2,1/2 σεζόν από το 2012/14 στον Ατρόμητο Αθηνών
4 σεζόν από το 2008/12 στην Λάρισα
1 σεζόν το 2007/08 πίσω στην Αθλέτικο Μαδρίτης (Β')
1 σεζόν το 2006/07 στην Τολέδο
1 σεζόν το 2005/06 στην Β' ομάδα της Αθλέτικο Μαδρίτης



Α.Ευαγόρου > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment