Saturday 20 December 2014

Ο Τατάς μας ο Φανιέρος

Τα χίλια προβλήματα πριν το παιγνίδι, έγιναν μυριάδες μετά το τέλος του. Η γύμνια του Βασιλιά αποκαλύφθηκε για ακόμα μια φορά. Φτάνει πια να βλέπουμε τον Βασιλιά γυμνό κι εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να χειροκροτούμε και να φωνάζουμε: "Ζήτω ο Βασιλιάς", ε όχι κύριοι, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Ο κόσμος διαμαρτύρεται για την διαχρονικά κακή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, για το ανύπαρκτο θέαμα, και για την ανεπάρκεια ως προς στη στελέχωσης της ομάδας περισσότερο, παρά για την σημερινή ήττα που έτσι κι αλλιώς κάποτε θα ερχότανε, και να που ήρθε παραμονές Χριστουγέννων.

Ο Τατάς μας ο Φανιέρος είναι συνεπής με τα δώρα του, 4η ήττα στα τελευταία 8 παιγνίδια, μέσα σε 12 μήνες, μήπως έχω μετρήσει λάθος? Κανείς άλλος δεν μέτρα τόσες νίκες μαζεμένες πάνω στον ΑΠΟΕΛ εκτός από τον Φανιέρο, ούτε κι αυτοί οι μισητοί μας οι εχθροί στο παράρτημα, ούτε καν στη χρυσή "δοτή" δεκαετία της παντοδυναμίας τους, δεν μετρούν τόσες πολλές νίκες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πάνω στον ΑΠΟΕΛ.

Τα αρνητικά αποτελέσματα από την παρουσία μας στους Ομίλους δεν συγκίνησαν κανένα, τα προβλήματα σκουπίστηκαν με χρυσό φαράσι κάτω από το χαλί των εκατομμυρίων του Τσου-Λλου.

Επέστρεψαν κι οι οργανωμένοι σε εκτός έδρας παιγνίδι κι άρχισαν τα επεισόδια, τα δακρυγόνα και οι επιθέσεις σε αντίπαλους φίλαθλους.

Τι είχες Δώνη μου; ότι είχα πάντα. Όπου δούλεψες... τα ίδια και χειρότερα, και δυστυχώς συνεχίζεις να με δικαιώνεις... κρίμας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Μαύρα Χριστούγενα για τους αγνούς ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ που από το υστέρημα τους ακολουθούν την ομάδα παντού ενώ οι καλοπληρωμένοι - καλοπερασάκιδες κι οι βολεμένοι με τα μύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, θα περάσουν τα Χριστούγεννα τους με τις τσέπες τους γεμάτες, και μετά θα 'ρθουν με τον νέο χρόνο, να μας αρχίσουν και πάλι το δούλεμα για το διαστημικό ρόστερ, για το βάθος του πάγκου που είναι απύθμενο και για παίκτες που θέλουν ακόμα πίστωση χρόνου, αυτή είναι η δουλειά τους εξ άλλου, επαγγελματίες δουλευτές.

Και μετά όλοι μαζί, γύρω από την εικονίτσα της Παναγίας, μέσα στα αποδυτήρια, πριν από τον επόμενο αγώνα, να βρωντοφωνάξουμε Α Π Ο Ε Λ ! και η Ζωή συνεχίζεται...

Φτάνει πια το δούλεμα.



8 comments:

  1. George Charalambous20 December 2014 at 22:28

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Η ΚΥΡΑ ΜΑΛΑΚΟ. ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ

    ReplyDelete
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ

    ReplyDelete
  3. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΤΕΙΣΤΕΙ Η ΑΣΣΙΚΤΙΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ. ΤΟ 1-0 ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ , ΤΟ 1-1 ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ . ΚΕΡΔΙΖΩ 1-Ο ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΣΚΟΡ.ΜΕΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ..ΠΑΛΙΝ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΑΝ....ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑ .....ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ

    ReplyDelete
  4. Emmanouil Latsiaa20 December 2014 at 22:31

    doni paene esso sou axapare

    ReplyDelete
  5. ΝΙΚΑΣ 0-1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΔΩΝΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1-0 ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΔΩΝΗ.

    ReplyDelete
  6. αντρεας μυλωνας20 December 2014 at 22:54

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    3 mins · Like

    ReplyDelete
  7. Fanos Yiannikouris20 December 2014 at 22:55

    TO GENI POU AFISE O DONIS DEN TOU FERNI GOURI...ATE KSIRISTOU...

    ReplyDelete
  8. EPIKINDINOS O DONIS NAI.ALLA EPIKINDINI KAI I DIOIKISI POU TON ANEXETE.MIPOS ETSI TOUS VOLEVI?

    ReplyDelete