Tuesday 30 December 2014

Επιστροφή Σέρινταν - Τα τελευταία νέα από τον Αρχάγγελο


- Την επιστροφή του Κίλιαν Σέρινταν, είχαμε σήμερα στον Αρχάγγελο. Ο Ιρλανδός μετά την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στην Ολλανδία, στους κοιλιακούς προσαγωγούς, επέστρεψε σήμερα στον Αρχάγγελο όπου και άρχισε προπονήσεις ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα, το οποίο και αναμένεται να διαρκέσει 1 μήνα περίπου. Καλός εχόντων των πραγμάτων, ίσως ο ΣΕΡΙ να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, στο ΓΣΠ, στις 31 του Γενάρη.

Στην σημερινή προπόνηση, οι Manduca και Χαραλαμπίδης, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν εδώ και μέρες.

Ο Vinicius ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, όπως και τις προηγούμενες μέρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Carlao απουσιάζει στην Βραζιλία, λόγω της άδειας "γάμου" που έχει πάρει από τον ΔΩΝΗ, προς διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών. Η επιστροφή του αναμένεται να γίνει στις 6/1, την επαύριο του αγώνα ΑΠΟΕΛ - Αγία Νάπα.

Νικόλας Ιωάννου στην Εθνική Ελπίδων:
Σήμερα στις 11:00 στο ΓΣΖ, διεξήχθη το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου με την ΑΕΚ, με νίκη της Εθνικής 2-1. Από τον ΑΠΟΕΛ, ο ομοσπονδιακός Χ"Λούκας, κάλεσε τον Νικόλα Ιωάννου και τον Τζιάμας ο οποίος ως γνωστό αγωνίζεται δανεικός στην Αγία Νάπα.

Σειρά για να μείνει στο σπίτι, πήρε ο Tiago Gomes, ο οποίος εμφάνισε υψηλό πυρετό και περιορίστηκε κατ´οίκον.

Από εργομετρικά, πέρασαν οι: Riise, Kaka, Χριστοφίδης, Σωτηρίου και Αρτυματάς.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

- Στα μεταγραφικά, επικρατεί άπνοια για την ώρα, γεγονός που αποδίδεται και στην χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης με τον υποψήφιο Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Νταμπίζα. Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να απαντήσει εντός των ημερών στην σχετική πρόταση που του έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ίσως σήμερα ή αύριο, και αν η απάντηση του Νταμπίζα είναι θετική, τότε θα μπει αμέσως στα βαθιά για να βοηθήσει την ομάδα στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Η εκτίμηση μας είναι ότι ο Νίκος Νταμπίζας θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ.

- Η ιστοσελίδας μας, προσφέρει 2 δωρεάν εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Στείλτε  στο email: apoel@apoelgroup.com το όνομα, το τηλέφωνο και την πόλη σας για να μπείτε στην κλήρωση.

Team > apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment