Tuesday 23 December 2014

Πετρίδης: "Με τα λανθασμένα σφυρίγματα, θα μπορούσαμε να είμαστε έξι βαθμούς μπροστά"

Ενημέρωση: Στο ραδιόφωνο του SSFM μίλησε ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Πρόδρομος Πετρίδης, σε σχέση με την χθεσινή άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ αλλά και για τα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Να δικάσουμε κάποιους χωρίς να υπάρχουν στοιχεία»; "Κανένα σωματείο δεν μπορεί να δικάσει τον οποιοδήποτε χωρίς να έχει στοιχεία".

«Χθες ήταν μια άτυπη γενική συνέλευση. Θα ήταν έκπληξη αν υπήρχε κάτι τρανταχτό. Υπάρχουν οι καταγγελίες από τον κ. Παναγή, οι οποίες δεν τιμούν κανένα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Από την άλλη διεξάγεται έρευνα από τις αρχές. Θα πρέπει να το σεβαστούμε, να καταλήξουν εκεί που πρέπει, να κατηγορηθούν αυτοί που πρέπει και από κει και πέρα να πάρουμε αποφάσεις. Χωρίς να ξέρουμε ότι κάποιος είναι καταδικασμένος, τι αποφάσεις θέλατε να πάρουμε; Να κόψουμε τα κεφάλια κάποιων για τις καταγγελίες που είναι υπό διερεύνηση; Αν προκύψει κάτι θα τους πούμε να πάνε στο σπίτι τους» ανέφερε αρχικά ο κ. Πετρίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
«Έχει αποφασιστεί από τη συνέλευση, όπως ορισθεί από ανεξάρτητους, έγκυρους και έγκριτους νομικούς, ερευνητική επιτροπή από την ομοσπονδία, η οποία θα μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα. Να πάει σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η αστυνομία.  Θα βρεθούμε μετά τις γιορτές για να υπάρξει η διερεύνηση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο».

Για το ότι πρέπει να γίνει κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου...  

«Το ΑΠΟΕΛ έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι είναι πίσω από τον έλεγχο της διαιτησίας. Θα σας παραπέμψω στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για να μου πείτε αν ελέγχει το ΑΠΟΕΛ τη διαιτησία. Με τα λανθασμένα σφυρίγματα το ΑΠΟΕΛ, έχει απολέσει βαθμούς και θα μπορούσε να ήταν 6-7 βαθμούς μπροστά. Θα μπορούσαμε να είμαστε έξι βαθμούς μπροστά.  Αφού υπάρχει ερευνητική επιτροπή ο κ. Παναγή θα πρέπει να διερευνηθούν όλα και αν υπάρχουν αυτά που λέει, να κατηγορηθούν και να υπάρξουν ποινικές εκπτώσεις.
Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτά. Δεν έχει εμπλακεί σε καμία περίπτωση σε ότι αναφέρει ο κ. Παναγή. Ο καθένας έχει τη δική του αξιοπρέπεια και ας πράξει ότι νομίζει. Θέλουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα. Η ομάδα μου είναι ξεκάθαρη, και εμένα σαν άτομο δεν με αγγίζουν όλα αυτά. Δεν μπορώ να πάρω το νόμο στα χέρια μου. Δεν έχουν περιέλθει στην αντίληψη μου στημένα παιχνίδια. Έχουμε και εμείς οι παράγοντες κάποια ευθύνη. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τη διαιτησία γιατί δεν μας ευνόησε ή επειδή είχε ένα λάθος εναντίον μας. Και εμείς έχουμε μερίδιο ευθύνης για την προκατάληψη. Τι πρέπει να κάνουμε όμως; Να δικάσουμε κάποιους χωρίς να υπάρχουν στοιχεία»;

Για τα μεταγραφικά...  

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουμε το υφιστάμενο ρόστερ.,
Υπήρξαν προβλήματα τραυματισμού, υπήρξαν εμφανίσεις που δεν μας ικανοποίησαν. Έχουμε γνώση των προβλημάτων. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος πρέπει να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Το να μιλάμε για μεταγραφές χωρίς να έχουμε κάτι ουσιαστικό θέμα θα ήταν ότι χειρότερο.
Αναμένουμε στις 27 του μήνα την επιστροφή στις προπονήσεις, να δούμε την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. Θα δούμε τις πρώτες 2-3 αγωνιστικές και αν υπάρξει τίποτα ετοιμοπόλεμο για να προχωρήσουμε. Να μείνει ήσυχος ο κόσμος και το ΑΠΟΕΛ θα είναι ξανά πρωταθλητής».

Super Sport FM

No comments:

Post a Comment