Saturday 6 December 2014

Οι ευχές των ανορθωσιατών, χθες... "Να πέσει το αεροπλάνο της αποστολής μας, για το Amsterdam"


Και το "ΑΠΟΕΛ εναντίων όλων" καλά κρατεί, μετά την ομόνοια σειρά πήραν οι έμμισθοι υπάλληλοι του Πουλλαίδη, όπου χθες μετά τη λήξη του αγώνα, εύχονταν στην ομάδα, ΔΣ, φροντιστές κλπ "να πέσει το αεροπλάνο της αποστολής για το Άμστερνταμ".

Η ανακοίνωση - καταγγελία, του επίσημου ΑΠΟΕΛ η οποία κάνει λόγο για "στοχευμένη πολιτική", από μέρους της ανόρθωσις.

Καταγγελία για τα συμβάντα στον αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ μετά τα χθεσινά συμβάντα στον αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ καταγγέλλει  δημόσια τα εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1) Η φιλοξενία των παραγόντων του ΑΠΟΕΛ έγινε σε ανοικτό θεωρείο και ανάμεσα από δύο άλλα θεωρεία, με οπαδούς της Ανόρθωσης. Ορισμένοι  από αυτούς επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε οτιδήποτε άλλο.

2)   Ρίξιμο μπουκαλιού στον Morais την ώρα που έδινε το χέρι στον Τεχνικό Διευθυντή της Ανόρθωσης. Ευτυχώς ο Φαν Λέουβεν ηταν κύριος και προστάτευσε τον ποδοσφαιριστή σε σχέση με κάποιους άλλους που δεν είδαν τίποτα... (Υπάρχει και το σχετικό video)

3) Ασφαλής διάβαση στα αποδυτήρια; Αυτό που συμβαίνει με το "Αντώνης Παπαδόπουλος" είναι απαράδεκτο. Καμιά ασφάλεια στο χώρο κατά την απόσταση μεταξύ της εξόδου των θεωρείων και της εισόδου στα αποδυτήρια. Το βρισίδι και η επίθεση στους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ; Άνευ προηγουμένου, αφού διαβάζουμε ότι αυτά δεν συμβαίνουν ποτέ (;) σε εκείνο το σημείο. Επίθεση κατά του προέδρου που απέφυγε τα μαζικά κτυπήματα λόγω ενός προστατευτικού κυκλιδώματος και της παρέμβασης 2-3 ατόμων της ασφάλειας. Γεγονός που καταγγέλθηκε άμεσα στον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης, αλλά ελάχιστα λεπτά αργότερα σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ανέφερε ότι δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη του και αν και εφόσον έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα το καταδικάσει.

4) Υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο μέλους του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ. Δέχθηκε επίθεση από δεκάδες οπαδούς της Ανόρθωσης, έξω από το "Αντώνης Παπαδόπουλος" και κατάφερε τελικά να διαφύγει.

5) Αναγκαστική φυγάδευση ολόκληρης της ομάδας και των παραγόντων, μια ώρα μετά τον αγώνα από διαφορετικές εξόδους. Και όλα αυτά γιατί η Αστυνομία δεν μπόρεσε να διώξει από το συγκεκριμένο σημείο 40 οπαδούς της Ανόρθωσης.

6) Ο υπεύθυνος της Αστυνομίας ανάγκασε 1,5 ώρα μετά το τέλος του αγώνα τους φροντιστές της ομάδας, να βγουν στο δρόμο για να φορτώσουν το υλικό, ανάμεσα σε 40 οπαδούς της Ανόρθωσης που τους έβριζαν και τους προπηλάκιζαν. Όλα αυτά συνέβαιναν στην παρουσία του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, που στέκονταν απαθής "διασκεδάζοντας" ως αυτόπτης μάρτυρας για τα κατορθώματα που προκάλεσαν μεταξύ άλλων και οι δηλώσεις του περί διαιτησίας. Όμως για τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης όλα αυτά προφανώς και αποτελούν μια στοχευμένη πολιτική για να "χαϊδεύσει" τα αυτιά αυτών που εν χορώ εύχονταν κάθε είδους αρρώστια σε κάθε μέλος της αποστολής του ΑΠΟΕΛ, εύχονταν να "πέσει το αεροπλάνο της αποστολής για το Amsterdam" και εύχονταν ενώπιον του "να κτυπήσει το αυτοκίνητο των φροντιστών κατά την επιστροφή του στη Λευκωσία". Ευχαριστούμε σε αυτό το σημείο τους ανθρώπους ασφάλειας του γηπέδου, που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να προστατεύσουν τους φροντιστές της ομάδας μας. Και σημειώνουμε επίσης την υπόδειξη του υπεύθυνου της Αστυνομίας ότι "αν δεν βγουν για να φορτώσουν, τότε η Αστυνομία θα εγκαταλείψει τον χώρο..."

7) Οι διαμαρτυρίες για την διαιτησία. Το σύνηθες σκηνικό μετά από παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Ενοχλήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης για το ότι αναφέρθηκε για κλάμα των αντιπάλων και όχι του ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Μα αυτό δεν είναι πασιφανές, ότι συμβαίνει; Ο ΑΠΟΕΛ στερήθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα το δικαίωμα επανάληψης του πέναλντι που πιθανόν να του στέρησε δύο βαθμούς  και δεν είπε λέξη. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε ντέρμπι κορυφής και πέτυχε γκολ, πιο ξεκάθαρο από αυτό που πέτυχε η Ανόρθωση χθες και αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα ανθρώπινο λάθος χωρίς να "σκίζει τα ιμάτια" του. Είναι φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό για πολλούς, να κατακτήσει ο ΑΠΟΕΛ το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκ 06, 2014
apoelfc.com.cy

18 comments:


  1. Μα ειναι τοσον μαλακες οι Ανορθωσιατες,, με τισ ευχες τους

    ReplyDelete
  2. Adonis Efthimiou6 December 2014 at 19:46

    an o theos akouen tous silous tha evresie loukanika.

    ReplyDelete
  3. ΑΘΛΙΟΙ!!!!

    ReplyDelete
  4. Lenia Philaniotou6 December 2014 at 19:47

    Κακοί και άθλιοι.

    ReplyDelete
  5. Christodoulos Nicodemou6 December 2014 at 19:48

    re ma touti einai xiroteri pou ti xoxospor kei i oktara .!!!

    ReplyDelete
  6. Maria Omoirou Contopoulou6 December 2014 at 19:49

    Aparadektoi!

    ReplyDelete
  7. Demes Vasileiades6 December 2014 at 19:50

    Μπλέ χόχοι. Κομπλεξικοί. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΙΣΚΟΥΝ. Κάμνω μίλλες με τον φθόνο τους !

    ReplyDelete
  8. Xristos Xristodoulou6 December 2014 at 19:50

    Den tha tous mathoume tora. Xeiroteroi kai apo tous xoxous.

    ReplyDelete
  9. Efthimios Kyprianides6 December 2014 at 19:51

    απλα κομπλεξικοι.......

    ReplyDelete
  10. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ..

    ReplyDelete
  11. Pou na krousoun ta kotopoula kai na ginoun psita mes to kotetsi to papadopoulos pou tis fotovolides mas!!!akou re ta ktina tis mekkas..komplexikoi

    ReplyDelete
  12. Rena Dikomiti-georgalli6 December 2014 at 19:56

    Μπράβο, εις ανώτερα

    ReplyDelete
  13. an evaze tote to penalti o Mitroglou, oute imoilous oute tipote
    htan na katastrafite mian ora noritera
    vromismeneoi
    Leronete tin Larnaca - sta anathema na pate

    ReplyDelete
  14. Γιαννάκης Αλεξάνδρου6 December 2014 at 20:22

    να σταματήσουν να καπηλεύονται το όνομα της Αμμοχώστου, υπάρχει κι η Σαλαμίνα, κι ο Μαραθώνας, και αρκετοί Αποελλίστες Βαρωσιώτες

    ReplyDelete
  15. Constantinos Loukaides6 December 2014 at 21:57

    Siroteri fara pou tous anomalous enesi meta erkete i omoniaspor

    ReplyDelete
  16. George Charalambous6 December 2014 at 21:58

    ΠΡΩΤΟΙ ΠΙΚΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΡΕΣΙΕΙ ΖΕΧΙΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ....ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟ...ΚΡΙΜΑ

    ReplyDelete
  17. Μηνάς Χριστόπουλος6 December 2014 at 21:58

    gamo tin anor8osi

    ReplyDelete
  18. Xristos Simeonidis6 December 2014 at 21:59

    hahahahahaa....na pellanete p en 8a pesi!!!!

    ReplyDelete