Wednesday 28 May 2014

Καθολική ήταν η απαίτηση του κόσμου για παραίτηση Κουτσοκούμνη, στην χθεσινή πορεία

Από πολύ νωρίς άρχισε να μαζεύεται ο κόσμος στον χώρο δίπλα από τον κυκλοφοριακό κόμβο Κολοκασίδη - Παλαιού Αεροδρομίου.

Στην αρχή ο κόσμος ήταν λίγος και μουδιασμένος, καθώς όμως περνούσε η ώρα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αυξάνονταν, παράλληλα ανέβαινε η διάθεση κι αδρεναλίνη.

Το ΔΣ της εταιρείας ήταν εκεί, μαζί επίσης με αρκετούς από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ο Μάρκου, ο Αργυρού, ο Παντζιαράς, ο Στυλιανού, ο Πετράκης, και άλλοι πολλοί.

Ο κόσμος μπήκε στην λεωφόρο Γεώργιου Γριβά Διγενή στις 7:20 για να ξεκινήσει η πορεία στις 7:30 με κατεύθυνση τα γραφεία της ΚΟΠ που ήταν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.
Ένας πρόχειρος υπολογισμός, έκανε λόγο για πέραν των 2,000 φίλων της ομάδας.



Πανό με συνθήματα, όπως:
«Η Δικαστική νομιμοποίησε τη βία», «Καταζητείστε για εγκλήματα κατά του ΑΠΟΕΛισμού» και «Κουτσοκούμνη-Κορφιώτη, εσείς θα είστε οι πρώτοι», έκαναν την εμφάνιση τους στα χέρια των φίλων του του ΑΠΟΕΛ στην πορεία διαμαρτυρίας.

 Φθάνοντας στο Κουτσοκούμνιο μέγαρο, ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Κουτσοκούμνη-Κορφιώτη, εσείς θα είστε οι πρώτοι" κάλυψε ολόκληρη την πρόσοψη του μεγάρου.

Μιλώντας προς τους 2,000 κόσμου μπροστά από τα γραφεία της ΚΟΠ, όπου είχε καταλήξει η πορεία, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είπε:

«Είμαι συγκινημένος που βλέπω παππούδες, γιαγιάδες και παιδιά μαζί μας. Να είστε σίγουροι πως ως διοίκηση κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δικαιωθούμε, είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Σας παρακαλώ πολύ, όπως ήρθαμε πολιτισμένα έτσι να φύγουμε. Δείξτε ξανά το επίπεδό μας και ότι διαφέρουμε από τους άλλους», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Πετρίδης έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ, απευθυνόμενος στον κόσμο.

Η αστυνομία ήταν εκεί, πολύ διακριτικά και χωρίς να προκαλέσει ή να προκληθεί.
Δεν σημειώθηκε απολύτως κανένα δυσάρεστο γεγονός.














No comments:

Post a Comment