Friday 23 May 2014

Κόλαφος το 5-2 - Η ικανότητα των Δικηγόρων θα φανεί στην Έφεση (αν γίνει)

Η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για τον αγώνα ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ, έχει προκαλέσει, θλίψη, πόνο και οργή ανάμεσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίχτυα, πήραν κυριολεκτικά φωτιά ψες, μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση της Δικαστικής. Οι αντιΑΠΟΕΛλίστες αυξάνονται και πληθύνονται

Μια απόφαση που δεν χαροποιεί κανέναν στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, το ΔΣ συνεδρίαζε ως αργά και σήμερα αναμένονται σημαντικές αποφάσεις ως προς την κατεύθυνση της υπόθεσης. Το σίγουρο(;) είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα εφεσηβάλει την απόφαση, εξ άλλου αυτό είναι το λαϊκό αίσθημα και η καθολική απαίτηση του κόσμου. Η Διοίκηση έχει 3 μέρες για να υποβάλει την έφεση, αν και στο ΔΣ οι απόψεις είναι μοιρασμένες στο κατά πόσον θα προχωρήσουν με την έφεση.
Η απόφαση των Δικαστών πάρθηκε με ψήφους 5-2 υπέρ της απόφασης για επανάληψη, κι αυτό είναι κάτι που ξενίζει, κατά τα άλλα...

"Ο ΑΠΟΕΛ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!"

Ελπίζω αύριο οι δικηγόροι του ΑΠΟΕΛ να πάνε να καταθέσουν τα πτυχία τους στον δικηγορικό σύλλογο και να πάνε να γραφτούν στο ανεργειακό, έγραφε ένα χαρακτηριστικό ΤΟΥΙΤ, παρατραβηγμένο μεν, πόσο μακρυά απέχει όμως από την πραγματικότητα;
Ο Πρόεδρος κ. Πετρίδης δεν άκουσε τη φωνή του κόσμου που ζητούσε να ενσισχυθεί η ομάδα υπεράσπισης του ΑΠΟΕΛ με τον ειδικό στο είδος, έγκριτο νομικό και πρώην Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ κύριο Κρίς Τριανταφυλλίδη, κι ορίστε τα αποτελέσματα. Οι δικιά μας 6αδα δικηγόρων, τι ήταν? ασκούμενοι; Ιωαννίδης, Κορομίας, Παπαχριστοφόρου, Σκορδής Στεφάνου, Παναγίδης.
Έχει πολλά να διδαχθεί ο Πρόεδρος στην παρούσα θητεία, τίποτα δεν είναι το ίδιο σήμερα. Το παρασκήνιο ανήκει στον υπόκοσμο, που έχει αναλάβει δράση τα τελευταία 6 χρόνια.

Οι 6 Δικηγόροι που εκπροσώπησαν τελικά τον ΑΠΟΕΛ, αποδείχτηκαν βούτυρο στο ψωμί του Σοφοκλέους, ο οποίος με 2 δικηγόρους μόνο, άλωσε την Δικαστική μέσον της κουμπαροκρατίας του, αφού ως γνωστόν, 6 χρόνια στην αέλ, έχει καταφέρει να δικτυωθεί παντού, επιπλέον είναι και ο ίδιος δικηγόρος. Οι 5 κουμπαροδικηγόροι και ΑντιΑΠΟΕΛλίστες είναι: Θανάσης Κορφιώτης, Κρίτων Βλαδίμηρου, Σταύρος Μαυρομμάτης, Νικόλας Τσαρδελλής, Χάρης Μαμαντόπουλος.

Την οργή του κόσμου προκάλεσε κι ο αντιπρόσωπος μας στην ΚΟΠ κος Χάρης Λοιζίδης ο οποίος δεν εκπροσωπεί ακέραια τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. 
Πόσο δίκιο είχαν οι Ανορθωσιάτες για τον δικό τους εκπρόσωπο στην ΚΟΠ τον κ. ΣΑΝΤΗ, τώρα νιώθουμε κι εμείς το ίδιο, φαίνεται ότι όσοι πάνε στην ΚΟΠ ξεχνάνε την αποστολή τους και τι πρεσβεύουν, και απλά το παίζουν δήθεν αντικειμενικοί.... στην ουσία όμως εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα και οφέλη.... έχουν ΔΡΑΤΖΙΑΣΕΙ κατά την Κυπριακή. 

Κουτσοκούμνης, Σάντης, Κούμας, Λοιζίδης κι όλοι οι άλλοι, εκπροσωπούν πρώτα και κύρια την τσέπη τους, ενθυμούμενοι τα συμφέροντα της ομάδας τους, αραιά και κάποτε.
Όπως νικήσαμε τον "υπόκοσμο" στο κύπελλο.. έτσι θα νικήσουμε και τον "υπόκοσμο" στο πρωτάθλημα. τόσο απλά! Αν αυτή η απόφαση, ήταν υπέρ του ΑΠΟΕΛ θα έβγαιναν οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων, από την ίδια ώρα, σε όλες τις πλατείες και στα χωριά για συλλαλητήρια διαμαρτυρίας. Η αλυσίδα των ΑντιΑΠΟΕΛλιστών, όλο και μεγαλώνει ... και μεγαλώνει. 
Κάθε μέρα που περνά το ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ γίνεται όλο και πιο επίκαιρο.
ZOMBI
ΟΙ προβληματισμοί για τους παίκτες που λείπουν στην Εθνική είναι μεγάλοι. Οι φωνές που ακούγονται για επιστροφή των διεθνών άμεσα, από την Ιαπωνία, όλο και πληθαίνουν, ψες ζητήθηκε επίμονα από τον Χαραλαμπίδη να γυρίσουν πίσω, αλλά οι αντιΑΠΟΕΛλίστες Κουτσοκούμνης/Λοιζίδης δεν τους το επέτρεψαν να γυρίσουν ενώ ακόμα ήταν στο Ντουμπάι, με την υπόσχεση ότι θα το δουν ξανά όταν φθάσουν στην Ιαπωνία. Οι ποδοσφαιριστές μας απειλήθηκαν μάλιστα με κυρώσεις.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν τελειώσει τα συμβόλαια τους, υπάρχουν τραυματίες, υπάρχουν απόντες, πως θα δικαιολογηθούν όλοι αυτοί για να αγωνιστούν;
Ο αγώνας θα γίνει στις 4 του Ιούνη, αν δεν γίνει αποδεκτή η ένσταση του ΑΠΟΕΛ για κατακύρωση.
Ολιβέιρα και Ντε Βινσέντι, θα είναι χωρίς συμβόλαιο. Ο Κακά είναι τραυματίας και στην χώρα του. 5 παίκτες είναι στην αποστολή της Εθνικής. Οι Μαντούκα, Μοράις, Αλωνεύτης τραυματίες.

Οι φωνές εναντίον του "αιώνιου" προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, χαρακτηρίζεται μάλιστα σαν ο πλέων διεφθαρμένος όλων. Στα κοινωνικά δίκτυα κατηγορήθηκε για φυγή και για δειλία, ενώ η απόφαση φαίνεται να ήταν ειλημμένη κι ο ίδιος να ήταν γνώστης της απόφασης και μάλιστα λέγεται ότι είχαν συμφωνήσει να ανακοινωθεί ενώ θα βρισκόταν στο αεροπλάνο, για την Ιαπωνία.
Λοιζίδης και Κουτσοκούμνης πρέπει να ντρέπονται που αποκαλούν τους εαυτούς τους ΑΠΟΕΛλίστες.

Αν τελικά η εταιρεία προσφύγει στο εφετείο, οι νομολογία θα είναι η ακόλουθη:
Λόγοι προσφυγής ενώπιον του Εφετείου: 
1: Εσφαλμένη εκτίμηση των αποδείξεων 2: Εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου
Λόγοι εφέσεως: Το εφετείο, επανεξετάζει την υπόθεση στα πλαίσια των λόγων της έφεσης, δηλαδή των πλημμελειών, από τις οποίες θεωρεί ο εγκαλών ότι πάσχει η πρωτόδικη απόφαση.

Η Δικαστική επιτροπή, με αυτήν την απόφαση που έχει πάρει, κατάφερε να δημιουργήσει "προηγούμενο" για το μέλλον, πείτε μου ποιος οπαδός θα αφήσει παιχνίδι που εξελίσσεται εναντίον της ομάδας του να τελειώσει. Όχι πείτε μου. Η απόφαση με άλλα λόγια λέει στους οπαδούς πως αν δεν σας βολεύει το αποτέλεσμα, πυροβολήστε κάποιον μέσα στο γήπεδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟ ΘΕΟ

-κατάσκοπος-

11 comments:

  1. Νικη Χατζηνεοφυτου Σκουφαριδου23 May 2014 at 11:36

    Εχετε δικαιο σε ολα οσα γραφετε θα περιμενουμε με αγωνια τι θα γινη πρεπει και ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. να καταλαβη οτι οταν εισαι χαμηλων τονων δεν βλεπεις χαιρι επιβαλλετε εδω και τωρα να αλλαξουμε τακτικη

    ReplyDelete
  2. Kypros Kyprianou23 May 2014 at 11:38

    KOP gia klamata. Paretithite. Dropiasete to kipriako protathlima ke sinergoi sto Xouliganismo. Na katagelthoun amesos stin UEFA oi mpakkakides tis KOP!!!!!

    ReplyDelete
  3. De tha xanakatadikaso kanena episodio pou tha ginei se gipedo. As ta kamnoun lillitsia se kathe agona. Eimasten poustoratsa tzai oti pathoumen axizei mas. Gamate tous aniparktous na telionoume.

    ReplyDelete
  4. Panagiotis Savvidis23 May 2014 at 11:42

    Αν του χρόνου γεμίσουν τα γήπεδα με ελεύθερους σκοπευτές θα έχετε και παράπονο;

    ReplyDelete
  5. Δοξαστε τον ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ, κυριοι !!! Εκαταφερε να παιζουμε ποδοσφαιρο στη Κυπρο μια βδομαδα πριν αρχισει το ΜΟΥΝΤΙΑΛ !!!!

    ReplyDelete
  6. Y. Christodoulides23 May 2014 at 11:48

    Καταρρεει και ο μυθος της παραγκας του ΑΠΟΕΛ! Και τα περι αΚΟΠελ και οι αλλες βλακειες.
    Σαν περηφανος ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ συμφωνω με την αποφαση.

    ReplyDelete
  7. akouste to skeptiko den pan men tin prokiri3i giati den sinavi me to timio pexnidi .............timio pexnidi ine o travmatismos trion an8ropo kirie leison koutsokoumni gamiete i mikti kiprou tourkos kalos mono nekros to parti tora arxizi kopiaste leykosia liontarakia 3ilo mexri na iste ligo prin to telos epitrepete stin kop

    ReplyDelete
  8. Ειμαι περηφανος που ειμαι Έλληνας Ορθόδοξος και ΑΠΟΕΛιστας !
    Ακομη πιο περηφανος που ολοι ζηλεύουν και μας μιμούνται !
    ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !
    Περαστικά σε αυτους που εξακολουθούν να μας αποκαλούν κατεστημενο !
    Όνειρα σας η ιστορια μας !

    ReplyDelete
  9. Αγαπητοί ΚΟΠρίτες μόλις οπλίσατε επικίνδυνα χέρια. Για τον επόμενο ΝΕΚΡΟ στο γήπεδο που δεν θα αργήσει να έρθει ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Ήδη έχετε δολοφονήσει το ποδόσφαιρο...ΦΟΝΙΑΔΕΣ...σας το εγγυάμαι ότι θα έρτει και η δολοφονία σε γήπεδο. ΕΥΓΕ πλουτή και σοφο-κλαιους τα καταφέρατε....Στο γήπεδο όμως θα βλαστημάτε την ώρα που εκάμετε τούτες ούλλες τες βρωμιές και θα παρακαλούσατε να μένατε έτσι όπως τωρά μες το κλάμα το μιξιάρισμα να παίζετε την αδικημένη γυναικούλα...και το ψευδοφωτοσιόπ σας.

    ReplyDelete
  10. Παμπίνα23 May 2014 at 12:02

    Πέντε παίχτες από το ΑΠΟΕΛ στην ομάδα της Κύπρου ενα απο τα γατάκια.. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ..
    ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ..

    ReplyDelete
  11. Olivia Apoelakka23 May 2014 at 12:09

    MA KALA POSA TOUS EDOKE O SHISKAS O SOFOKLEOUS POSA? DEN PEIRAZEI THRYLE DIXE TOUS POSO TO THES! GAMISTE TIN AEL PROTATHLIMA XANA STO APOEL

    ReplyDelete