Sunday 22 December 2013

Οι ξένοι προπονητές που δεν μας σέβονται, να φεύγουν αμέσως


Η ΚΟΠ έκανε και κάτι καλό, έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο με την κοκορομαχία των 2 ξένων προπονητών Ζόρζε Κόστα και Ράινερ Ράουφμαν, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν το ψωμί που τρώνε σ΄αυτό τον τόπο κι άρχισαν να "χαιδεύοντε" στον αγωνιστικό χώρο.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Μεγάλη έκπληξη μας κάνει και η μεγάλη σε έκταση, αντιαθλητική συμπεριφορά αρκετών ποδοσφαιριστών, με τα προκλητικά και σκληρά κτυπήματα σε αντιπάλους τους.

Καλούμε την ΚΟΠ να κτυπήσει αμείλικτα αυτά τα περιστατικά από όποια ομάδα κι αν προέρχονται.
Αυτά που συμβαίνουν αποτελούν προσβολή για την χώρα μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...



Η ΚΟΠ λέει ότι με αυτό το βίντεο ξεκαθαρίζει το περιστατικό με την αποβολή του Ζόρζε Κόστα στην επίμαχη φάση με τον Ράινερ Ράουφμαν.

ΥΓ. Πρώτοι εμείς είχαμε κακίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές, όταν ο "δικός" μας Πάουλο Σέρτζιο έδειξε το μεσαίο του δάκτυλο στον διαιτητή. Είχαμε απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου ατόμου, άμεσα, για την προσβλητική του συμπεριφορά, δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε τότε. 

2 comments:

  1. George Charalambous ΡΕ ΡΑΟΥΦΜΑΝ ΚΑΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

    ReplyDelete