Saturday 21 December 2013

Ήττα για τον φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ από τον Παρνασσό 3-6

ΑΠΟΕΛ – Παρνασσός 3-6
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα futsal γνώρισε η ομάδα μας από τον Παρνασσό με 3-6, παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο.
Ψηλά το κεφάλι… βλέπουμε την συνέχεια!!

Παρόλο που η ομάδα μας πήρε δύο φορές κεφάλι στο σκορ 1-0 και 2-1 δεν μπόρεσε να κατακτήσει τη νίκη απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που εκμεταλλεύτηκε όσες ευκαιρίες δημιούργησε.

Παρά την ήττα η ομάδα μας έδειξε σ’ ένα ακόμα παχνίδι πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δημιούργησε και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ είχε συνολικά 4 δοκάρια και παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να αποφύγει την 1η ήττα στο πρωτάθλημα αφού ήταν τρομερά άστοχη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Μπορεί η ήττα να έφερε εν μέρει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας ωστόσο αυτή πείσμωσε ακόμη περισσότερους όλους οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Βλέπουν με αισιοδοξία την συνέχεια και έχουν την ευκαιρία με την διακοπή να πάρουν όλοι ανάσες ξεκούρασης και να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Η διαφορά από Παρνασσό και Ομόνοια μειώθηκε στους 5 βαθμούς με την ομάδα μας να φιλοξενείται την επόμενη αγωνιστικό στο Μελκονιάν από τον Αραράτ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Ιανουαρίου.
Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

No comments:

Post a Comment