Wednesday 25 December 2013

Οι 2 κυνηγημένοι ΑΠΟΕΛίστες από την Αστυνομία


Και ενώ η Διοίκηση του Προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη, ετοιμάζεται για οριστικό κλείσιμο της ΝΟΤΙΑΣ κερκίδας των Πορτοκαλί, σε μια άλλη εξέλιξη η αστυνομία του ΑΠΟΕΛίστα Υπουργού Ιωνά, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των 2 παιδιών του ΑΠΟΕΛ που αναζητεί.

Σε σχέση με την απόφαση του Π³ για οριστικό κλείσιμο της ΝΟΤΙΑΣ, είμαστε κάθετα αντίθετοι, ΔΕΝ είναι η ενδεδειγμένη λύση αφού δεν έχουν εξαντληθεί όλα τα μέσα..
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... 

Όσον αφορά την αναζήτηση των 2 παιδιών, αν τεκμηριωμένα είναι ένοχοι, να τιμωρηθούν, ΟΧΙ να θυματοποιηθούν.  
Η ανακοίνωση της Ιωνικής αστυνομίας...

Η Αστυνομία αναζητεί δύο πρόσωπα αγνώστων στοιχείων, οι φωτογραφίες των οποίων επισυνάπτονται, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, συμπλοκής, κλοπής, παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο.

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 19 Δεκεμβρίου, 2013 στο Κοινοτικό Στάδιο Ορόκλινης πριν από την έναρξη του αγώνα Διγενή Ορόκλινης – ΑΠΟΕΛ.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιοδήποτε στοιχείο ή/και πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

No comments:

Post a Comment