Thursday 19 December 2013

Στην παράταση η πρόκριση με το Διγενή Ορόκλινης 2-4 ΑΠΟΕΛ

Embedded image permalink
ο Σίλιαν Σέρινταν το 2-3
Χρειάστηκε να πάμε στην παράταση για να καταβάλουμε τον ψυχωμένο Διγενή Ορόκλινης με 2-4, στην Ορόκλινη, παίζοντας πάνω στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου.

Πολύ νευρικό το ΑΠΟΕΛ, ίσως και να υποτιμήσαμε λιγάκι το παιγνίδι.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Διγενής Ορόκλινης προέβαλε μεγαλύτερη αντίσταση από ότι η χΟμόνοια την περασμένη Δευτέρα.

Ο Διγενής πάντως προσπάθησε να πάρει το παιγνίδι στη διαδικασία των πέναλτι ονειρευόμενος την δικιά μας επική πρόκριση πάνω στην Λυών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Μπράβο στον Διγενή πάντως, που έκανε μεγάλη προσπάθεια για το δικό του όνειρο, στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και παραδόθηκε στο σοβαρό ΑΠΟΕΛ της παράτασης.

Ντεμπούτο με τον ΑΠΟΕΛ έκανε ο νεαρός Βασίλης Παπαφώτης ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις.

Το παιγνίδι δεν χρίζει καμιάς ιδιαίτερης αναφοράς ή κριτικής.
Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να γίνει μέσα στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλλου Κύπρου και έγινε, αύριο θα ήμαστε παρόντες στην κλήρωση για τον επόμενο γύρο.

Τα γκολ πέτυχαν οι, Μαντούκα 1 πέναλτι, Σέρινταν 2, Ηλία 1 πέναλτι.

ΑΠΟΕΛ: Κίσσας, Αμορίν, Μπόρδα, Ηλία, Σολωμού, Βινίσιους -Μοράις-, Αρτυματάς -Παπαφώτης-, Ντα Σίλβα -Μαντούκα-, Μπενασούρ, Μπούντιμιρ, Σέρινταν.
Embedded image permalink
Ο Διγενής τίμησε τον ΑΠΟΕΛ για την συνολική προσφορά του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο καθώς και για τις Ευρωπαϊκές του επιτυχίες

Σοβαρά επεισόδια, όπως έγραψε το sigmalive, προκλήθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Διγενή Ορόκλινης και του ΑΠΟΕΛ, όταν οπαδοί της ομάδας της Λευκωσίας, επιχείρησαν να εισέλθουν στο στάδιο χωρίς εισιτήρια.
7 Αστυνομικοί στο νοσοκομείο ?????
VIDEO



No comments:

Post a Comment