Sunday 15 December 2013

Την πρώτη του επίσημη Συνέντευξη παραχώρησε ο Π³ στο περιοδικό "1926"


Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Π³ στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ "1926"

Την πρώτη  του μεγάλη συνέντευξη μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης.
Μιλώντας στο «1926» ο κ. Πετρίδης απάντησε σε πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα, όπως:

- Την επιστροφή του στα διοικητικά.
Το είχα πει αποχωρώντας ότι φεύγω με τον τρόπο που φεύγω, για να επανέλθω όταν το κρίνω σωστά. Δεν έφυγα ούτε πυροβολώντας, ούτε με πυροβόλησαν φεύγοντας. Είχα μία πετυχημένη παρουσία τότε. Υπηρέτησα και στο Σωματείο όταν υπήρχε ανάγκη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....




- Το διοικητικό του σχήμα.         
Ήθελα να αναμειχθώ βλέποντας ότι έχω τις δυνατότητες να προσφέρω και πάλι, όμως ήθελα μία δυνατή ομάδα συμβούλων, κάποιους με προηγούμενη εμπειρία και άλλους που να είναι εντελώς καινούργιοι.

- Τους στόχους του.
Θέλουμε να επαναφέρουμε την ενότητα. Σκοπός και στόχος είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις του ΑΠΟΕΛ. Και να φέρουμε πίσω την οικονομική διαχείριση με πλήρη  διαφάνεια και τους διαχειρίσιμους προϋπολογισμούς.

- Τις μεταγραφές Ιανουαρίου.
Έχουμε τον υπεύθυνο προγραμματισμού τον κ. Ηλιάδη, μαζί με τον κ. Φωτίου, οι οποίοι δουλεύουν εντατικά μαζί με τον κ. Δώνη. Καθημερινά βομβαρδίζονται με ποδοσφαιριστές. Θα δούμε διάφορα ονόματα να βγαίνουν στην επιφάνεια, όμως δεν θέλουμε λύσεις που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Ψάχνουμε για παίκτες σε άμεση ετοιμότητα. Βεβαίως τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολο να βρεις έτοιμους, ελεύθερους παίκτες τον Ιανουάριο.

- Για τη Ομόνοια.
Δεν είναι καθοριστικό, καθόλου, ούτε για τον έναν, ούτε για τον άλλον. Θα πάμε να παραταχθούμε με τις καλύτερες μας δυνατότητες για να πάρουμε το παιχνίδι. Εύχομαι να διεξαχθεί καλό παιχνίδι, αθλητοπρεπέστατο.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Πετρίδη στο Τεύχος Δεκεμβρίου του «1926» το οποίο κυκλοφορεί τη Δευτέρα (16/12) στο ΓΣΠ και από την Τρίτη (17/12) στα περίπτερα όλης της Κύπρου.

ΠΗΓΗ apoel.com.cy

Π³ = Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης

1 comment:

  1. George Charalambous ΕΜΠΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ. ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

    ReplyDelete