Sunday 22 December 2013

Ο ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει, 0-3 την Ένωση

0-3
Όπως παραδέχθηκε κι ο προπονητής της Ένωσης Ν.Ανδρονίκου, το ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει, θέλοντας με αυτό το τρόπο να προειδοποίηση τους επόμενους αντιπάλους μας.

Όντως η ομάδας μας πείρε μια ξεκάθαρη και δίκαιη νίκη. Κλειδώσαμε την 3η θέση και δικαιωματικά θα κάνουμε Χαρούμενα Χριστούγεννα. 4η συνεχόμενη νίκη και η αντεπίθεση διαρκείας συνεχίζεται.
Οι τρεις βαθμοί της νίκης, μας ανέβασαν στους 29 συνολικά.

Γιώργος Δώνης: «Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές μας να ξεκουραστούν και να γυρίσουν δυνατοί γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα » Το γρήγορο γκολ μας έκανε εύκολη την δουλειά. Στο μεγαλύτερο διάστημα προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ και το παιγνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι περισσότερο για τους 3 βαθμούς.

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Με σφίξιμο στον προσαγωγό αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο ο Γουστάβο Μαντούκα και θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το παιγνίδι με την αέλ. Ήταν ρίσκο η συμμετοχή του σε 2ο παιγνίδι μέσα σε 3 μέρες.

Μετά τον τραυματισμό του, αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή, κάτι που ανάγκασε τον κύριο Ψευδιώτη να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.
Αντιεπαγγελματικό από τον Μαντούκα, τόσα χρόνια στα γήπεδα έπρεπε να δείξει σωστή συμπεριφορά έναντι του άρχοντα του γηπέδου, ας ελπίσουμε να μην στοιχίσει η κάρτα στη συνέχεια.

Αδικαιολόγητη κίτρινη διεκδίκησε κι ο Μάριο Σέρτζιο στο 80΄και την "πήρε". Ακόμα μια αψυχολόγητη ενέργεια από τον παίκτη μας κι ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 0-3.

Και τα 3 γκολ ήταν προϊόν συνεργασίας των παικτών της ομάδας μας, το 0-1 στο Α΄ημίχρονο με πλασέ του Αλωνεύτη, τα άλλα 2 στο Β΄ημίχρονο.
Το 0-2 με προβολή του Ολιβέιρα, και το 0-3 με πλασέ του Βινίσιους από ασίστ του Μπενασούρ.

Το Παραλίμνι δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο, αδικαιολόγητα όμως επιτρέψαμε την δημιουργία 4 κλασσικών ευκαιριών για την Ένωση στην διάρκεια του αγώνα, που αν έβαζαν 1 ή 2 γκολ ίσως να μιλούσαμε διαφορετικά. Οι 2 αποκρούστηκαν από τον Πάρντο, οι άλλες πέρασαν δίπλα από τον στόχο.

Με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο, η Ένωση ήταν αήττητη, σήμερα πήρε την πρώτη της ήττα.
Δυστυχώς η συμπαθητική ομάδα του Παραλιμνιού, δύσκολα θα σώσει την σεζόν.
Στον πρώτο αγώνα του ΓΣΠ, νικήσαμε με το ίδιο σκορ, 3-0.

Οι Αλλαγές.
Α' ο Μπενασούρ στη θέση του τραυματία Μαντούκα(15), Β' Ο Σέρινταν στην θέση του Νεκτάριου(67), Γ' ο νεαρός Βασίλης Παπαφώτης στην θέση του Αλωνεύτη(76).

Η 11αδα μας: 
Pardo, Αντωνιάδης, Oliveira, Amorin, Sergio, Morais, Vinicius, Manduca, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έδωσε μαζικά το παρών του, κοντά στις 2,000, το επέτρεψε εξάλλου κι ο καλός ηλιόλουστος καιρός.

Ξεχωρίσαμε.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
Τον γνωστό φίλαθλο Γιατρό, στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, οποίος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ενθαρρύνει τους παίκτες μας, όπως και την γνωστή μασκότα, τον Γιαννάκη τον Τσαγγαρίδη με τα χορευτικά του πάνω στην κερκίδα.
ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα δώσουμε στα 2 παιδιά της κερκίδας με τα Ντραμς, οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο να κτυπούν τα τύμπανα ρυθμικά, παρασύροντας τον κόσμο να ακολουθεί τα συνθήματα και να κουνιέται στον ρυθμό τους.
ΟΙ ΝΤΡΑΜΕΡΣ
Μπράβο σε ολόκληρη την κερκίδα.
Μας άρεσε πολύ το σύνθημα... Με ένα κασκόλ γύρω απ το λαιμό, θα έρχομαι για να σου τραγουδώ.
ΤΑ ΚΑΣΚΟΛΣ
Όντως τα αποτελέσματα θα φέρουν πίσω τον κόσμο στις κερκίδες, άρχισε να φαίνεται.

Έφυγαν με άδεια.
Αποδεσμεύτηκαν για τα Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές μας. Το επόμενο ραντεβού στον Αρχάγγελο στις 27 το απόγευμα.

Τα στιγμιότυπα από την cytavision sports 1

22.12.2013 - Ενπ Vs ΑΠΟΕΛ 0-3 από apoelstigiotypa


Οι Φωτογραφίες του αγώνα 










  






Ο ΣΠΥΡΟΣ



No comments:

Post a Comment