Friday 18 October 2013

Η πρόσληψη Γιώργου Δώνη, έφερε την ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ

Έκλεισε χθες το δημοψήφισμα που έτρεξε τις τελευταίες ημέρες στην ιστοσελίδα μας.

Ρωτήσαμε να μάθουμε για το συναίσθημα που έφερε στον καθένα, η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην θέση του προπονητή της ομάδα μας.

Το αποτέλεσμα κρίνεται πολύ θετικό για τον νέο προπονητή, 88%.

Αυτό το αποτέλεσμα, δίνει στον Γιώργο ένα πολύτιμο εργαλείο, για να εργαστεί ήσυχος, ήρεμος, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση  για τον απαιτητικό κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Το πολύτιμο εργαλείο είναι αυτό της Ηρεμίας, δηλαδή της απόλυτης εμπιστοσύνης. Στον Γιώργο Δώνη εναπόκειται να χειριστεί κατάλληλα αυτό το εργαλείο και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου.

Η ανάληψη λοιπόν, της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον κύριο Δώνη βρίσκει τον περήφανο κόσμο του ΑΠΟΕΛ σύμφωνο με το εκπληκτικό ποσοστό του 88%.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Αναλύοντας αυτό το 88% βλέπουμε ότι η κάθοδος Γ.Δώνη έφερε την Ηρεμία στον κόσμο σε ποσοστό 54%, δηλαδή 1 στους 2 Αποελλίστες, ενώ ένα άλλο ποσοστό της τάξεως του 25% ένοιωσε αυτοπεποίθηση δηλαδή 1 στους 4 και το υπόλοιπο 8% Σιγουριά.

Το 6% που νιώθει ανασφάλεια δεν σημαίνει ότι απορρίπτει το Γιώργο, αλλά μάλλον περιμένει τα θετικά αποτελέσματα και την ομάδα να ρολάρει για να κλείσουν κι αυτοί με θετικό πρόσημο προς την μεριά του Δώνη.

Ο κόσμος τον έχει περιβάλει ήδη με αγάπη και το Δ.Σ. του έχει δώσει τα κλειδιά. Οι πορτοκαλί τον έχουν επισκεφτεί στον Αρχάγγελο και του έχουν δηλώσει την στήριξη τους, μια κίνηση σωστή και ενδεδειγμένη από τους πανσυφίδες του Αποέλ. Οι οπαδικές ιστοσελίδες τον στηρίζουν καθολικά, συμπέρασμα που βγαίνει μέσα από την καθημερινή αρθρογραφία τους... μένει τώρα να φανεί η δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο είναι ο κριτής όλων.

Γενικό συμπέρασμα είναι ότι, έχει επέλθει η ηρεμία ανάμεσα στον κόσμο μας. Μένει να δούμε την ομάδα να αρχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και την μπάλα να κυλά στο πλεκτό.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει μαγικό ραβδί, έχει όμως την ταμπέλα του δουλευτή και του ακούραστου εργάτη. Είναι αυστηρός και λάτρης της πειθαρχίας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι, στο ΑΠΟΕΛ θα πετύχει.

Τα τραγικά αποτελέσματα του Π.Σέρτζιο ανήκουν στο παρελθόν.
Ελπίζουμε όλοι στην αγωνιστική ανάκαμψη των πάντων.
Το τρίπτυχο Κόσμος, Συμβούλιο και Τεχνική ηγεσία, όλοι μαζί για το Μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ.

Τα τελικά αναλυτικά αποτελέσματα, έχουν ως εξής.

Τι σας έφερε η πρόσληψη Γ.Δώνη?
Σιγουριά (8%)
Ηρεμία (54%)
Αυτοπεποίθηση (25%)
Περηφάνια (1%)
Ανασφάλεια (6%)
Πικρία (3%)

No comments:

Post a Comment